• 瀏覽: 28,532
  • 回覆: 166
  • 追帖: 3

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
不過前提係你要打左疫苗先 如果冇打唔使諗

熱賣及精選
未計保安稅、保險、燃油附加費果類稅項  2, 3千蚊搵命搏 

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-8 12:04 PM 發表

未計保安稅、保險、燃油附加費果類稅項  2, 3千蚊搵命搏 
同意,其中一個細路有野就........ 含包散了.......😵😵

之前看過, 這價只係內房。。通風可能改,可能只是理論一樣屎。。

唔賭就係抵嘅

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
我朋友係郵輪會員,收到訊息房租費全免,港務費雜費人頭計約三百幾,我地一早打咗疫苗但我個人唔鈡賭錢,上到船冇乜野玩,泳池可能有限制,考慮吓去唔去!

如果年尾有旅行去一定更多人打疫苗

引用:
原帖由 anish01 於 2021-6-8 12:12 PM 發表

我朋友係郵輪會員,收到訊息房租費全免,港務費雜費人頭計約三百幾,我地一早打咗疫苗但我個人唔鈡賭錢,上到船冇乜野玩,泳池可能有限制,考慮吓去唔去!
睇風景曬太陽都爽呀

出公海有得賭
會好受歡迎

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-8 12:12 PM 發表

唔賭就係抵嘅
贏硬

鋤爆狗會 凸=口=凸
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
賭場開唔開先,冇得賭唔通上船曬太陽?

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 12:24 PM 發表

睇風景曬太陽都爽呀
有女就有野玩

鋤爆狗會 凸=口=凸
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-8 12:12 PM 發表

唔賭就係抵嘅
賭就又食又拎 😤

一人確疹,全船冇得走!米攪

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

小朋友去唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]