• 瀏覽: 33,650
  • 回覆: 217
引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-6-10 03:25 PM 發表

港鐵好識腍縮數。人少時段成日減車,早前在家工作、學校停課就係咁,等車等長咗。
而家好多公共交通機構都係咁,當然遲早會有反彈

熱賣及精選
引用:
原帖由 Harry0305 於 2021-6-10 03:34 PM 發表

係啊人多塞住哂,3分鐘係基於冇人既情況。🙄
要快只有一招:人不動,你先動,有需要時使出扭波用嘅逢人過人技倆,咁就隨時快多一分鐘,但大前提係你嘅腿部可以承受比正常行路速度快50%嘅速度至得

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2021-6-10 15:55 發表

要快只有一招:人不動,你先動,有需要時使出扭波用嘅逢人過人技倆,咁就隨時快多一分鐘,但大前提係你嘅腿部可以承受比正常行路速度快50%嘅速度至得
試過有人好趕時間,跑不得只仲推開人。。。。

引用:
原帖由 Harry0305 於 2021-6-10 04:00 PM 發表

特別係對住響路中心只係望住電話嘅人真係好忟......望電話都要時刻留意視野範圍邊緣嘅畫面啦!

引用:
原帖由 Harry0305 於 2021-6-10 04:00 PM 發表

人多得十分恐怖,個個跑步咁,你慢少少就比人撞,要搭地鐵去奴動係好折墮嘅事

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-6-10 03:25 PM 發表

港鐵好識腍縮數。人少時段成日減車,早前在家工作、學校停課就係咁,等車等長咗。
係,都已經好多人,仲要縮班,香港冇生活質素可言

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-6-10 07:50 PM 發表

人多得十分恐怖,個個跑步咁,你慢少少就比人撞,要搭地鐵去奴動係好折墮嘅事
不過你咪話,我以前較多搭鐵嗰陣,響北角站真係練跑咁,如果繁時仲練埋假身不過俱往矣.....

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2021-6-10 08:19 PM 發表

不過你咪話,我以前較多搭鐵嗰陣,響北角站真係練跑咁,如果繁時仲練埋假身不過俱往矣.....
大圍站都可以練跑😁

引用:
原帖由 吐露海獅 於 2021-6-10 09:13 PM 發表

大圍站都可以練跑😁
嗰段要落斜/上斜,好考用腿

期待咗好耐

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2021-6-10 09:15 PM 發表

嗰段要落斜/上斜,好考用腿
仲要轉髮夾彎(車尾個條),少d技術都唔得

引用:
原帖由 地獄肥肥馬桶 於 2021-6-10 01:28 PM 發表

知唔知觀塘返屯門行新綫會唔會快啲
點都好過美孚行大運

引用:
原帖由 吐露海獅 於 2021-6-10 09:55 PM 發表

仲要轉髮夾彎(車尾個條),少d技術都唔得
好易拗柴㗎喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]