• 瀏覽: 33,369
  • 回覆: 217
紅磡上蓋大可以起商業樓面(吾好起住宅,太多了),體育館亦好可能摺埋一併搬去體育園

熱賣及精選
引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2021-6-8 02:14 PM 發表

炎生炎死d屎人咪柒搭
現階段根本冇用,最大受惠只係土瓜灣丶啟德一帶

黃畜link 

帶好口罩先出街,無論打幾多針,抗疫直至永遠

引用:
原帖由 qk4yy 於 2021-6-8 02:25 PM 發表

根本打左一様要帶罩,又焗又麻煩,同冇得去旅行

引用:
原帖由 letter_li 於 2021-6-8 01:38 PM 發表

美孚站行遠啲? 定係紅磡站行遠啲?
美孚係「又越過高山又越過谷」

引用:
原帖由 qk4yy 於 2021-6-8 02:25 PM 發表

現在D地鐵冷氣好焗,特別係荃灣線,嚴重老化

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-6-8 02:29 PM 發表

美孚係「又越過高山又越過谷」
由荃灣線美孚駅躝去西鐵,要上三四次扶手電梯,香港人真辛苦,日日咁為左去奴動

新嘅屯馬列車座位係少過從前西鐵,迫D人企,由大西北企到出紅磡

同埋吾明點解D駅冇乜垃圾桶,可能係想慳番請阿嬋人工,現在咁多沙士丶紙巾要D人自己揸住有垃圾桶先丟,好折墮

西鐵好多駅落係冇扶手電梯嘅!!

點都遠唔過 在首爾地鐵轉車、東京駅轉京葉線去 Disney 吧.

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-6-8 02:40 PM 發表

點都遠唔過 在首爾地鐵轉車、東京駅轉京葉線去 Disney 吧.
不過這些只是去遊玩,不是日用嘅線啊
同埋日本係好多人,但D路好闊所以冇咁迫,不過日本都係低水平生活,D列車迫死人仲要推你入去

我想知尖沙咀同尖東站可唔可以連接唔洗出閘?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-6-8 02:47 PM 發表

我想知尖沙咀同尖東站可唔可以連接唔洗出閘?
暫時吾得,可能佢第日可以話唔埋
應該合併丶整好佢喇一早,躝都遠有一段路仲要冇輸送帶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]