• 瀏覽: 5,172
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
自2006年, C朗有上陣既葡萄牙先後在兩次世界盃及兩次歐國盃都輸給德國, 包括06世界盃1:3, 08年歐國盃2:3, 12年歐國盃0:1, 以及14年世界盃0:4, , 一球波都未入過, 德國似乎是C朗在國家隊既尅星.

今次雙方又在歐國盃同組, 德國實力未算是奪標熱門, 但有主場之利 (有部份球迷入場), C朗能否打破宿命論?  不過最佳成績第三名也有機會出線, 匈牙利反而可能是影響大局既一隊.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-6-8 03:56 PM 發表

自2006年, C朗有上陣既葡萄牙先後在兩次世界盃及兩次歐國盃都輸給德國, 包括06世界盃1:3, 08年歐國盃2:3, 12年歐國盃0:1, 以及14年世界盃0:4, , 一球波都未入過, 德國似乎是C朗在國家隊既尅星.

今次雙方又在歐國盃同組, 德國實力未算是奪標熱門, 但有主場之利 (有部份球迷入場), C朗能否打破宿命論?  不過最佳成績第三名也有機會出線, 匈牙利反而可能是影響大局 ...
如果放番喺最佳位置,打11十1戰術,好大機會打破宿命,葡萄牙加油

唔好話我唔提醒德國球迷
到時候如果基斯坦奴在場邊
德國你就知味道

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-6-8 03:56 PM 發表

今次雙方又在歐國盃同組, 德國實力未算是奪標熱門, 但有主場之利 (有部份球迷入場), C朗能否打破宿命論?  不過最佳成績第三名也有機會出線, 匈牙利反而可能是影響大局 ...
6世界盃1:3, 08年歐國盃2:3, 12年歐國盃0:1, 以及14年世界盃0:4

睇下今次破唔破到地獄!

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
有場邊之神係度無有怕。(不是長鞭)

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-6-8 04:17 PM 發表

如果放番喺最佳位置,打11十1戰術,好大機會打破宿命,葡萄牙加油
比你笑死
唔好咁話C朗啦,佢係好努力的

牙朗而家有八十分鐘後沖刺
加埋舉細無雙跳高輕功
我係德國聽到都腳軟

提示: 違規內容已被屏蔽
男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-6-8 06:34 PM 發表

亞軍庭知道呢個原理,就可以拎到更多美洲盃

而家比2奶累死
師兄,大家都撐朗嘅,唔好又離題講美州盃,咁樣會俾人覺得我哋窮詞、冇料、搞事,我哋有16金球.只要一句「想偷雞,我大你16金球」,對已經輸晒,唔駛拉開話題嘅.

引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-6-8 06:34 PM 發表

亞軍庭知道呢個原理,就可以拎到更多美洲盃

而家比2奶累死
由C朗初踢國家隊,費高一代就退,到拎到歐國盃
都係葡萄牙黑暗期
但靠C朗帶領拎2冠
反而阿根廷比人帶領頂級強隊倒退到變2線

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
又j歷史,之前葡萄牙咁弱,得c朗撐住,一己之力帶領輕鬆2冠。而家葡萄牙盛世,德國同法國都係疊埋心水爭第2名吧,好彩既都有最佳第3名既,不過入到淘汰賽都係被炒多一次,冇咩分別

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
有自稱史一都會輸架咩?

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-8 07:20 PM 發表

有自稱史一都會輸架咩?
有自吹goat既梅西都唔會場場贏啦
咁簡單既道理希望你會明

德國一有罰球就向住天下無敵個頭射過去,sure win...

領隊冇睇說明書,朗伯最佳位置係場邊吉祥物

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]