• 瀏覽: 15,118
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
45年前想買份住院危疾,公司附近街站識咗個40幾保險經紀女人黎既,
買咗份保險之後佢間中sd個D基金投資產品,咁我表明無閒錢買
佢過時過節又會拎野黎我公司送禮比我兩老,到我妹早兩年DSE 放榜佢仲專程黎學校陪我妹
勁熱心話陪我地聽升學講座,又幫我妹比副學士留位費
FB 見我話二哥去加拿大做野,又話識人係加拿大做地產
最好笑係我最近散左佢想做媒人介紹佢表妹比我識
煩過我媽,點算好?

熱賣及精選
以身相許

引用:
原帖由 Simonothing 於 2021-6-8 05:25 PM 發表

4、5年前想買份住院危疾,公司附近街站識咗個40幾保險經紀女人黎既,
佢過時過節又會拎野黎我公司送禮比我兩老,到我妹早兩年DSE 放榜佢仲專程黎學校陪我妹
煩過我媽,點算好?
會唔會考慮同佢係埋一齊

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 05:49 PM 發表

會唔會考慮同佢係埋一齊
Why not both
大小都吃

經紀準備做你繼夫?

個個都係咁,冇心買就推人地啦!!

引用:
原帖由 505249341 於 2021-6-8 05:29 PM 發表

以身相許
咪玩啦!!

引用:
原帖由 Simonothing 於 2021-6-8 05:25 PM 發表

4、5年前想買份住院危疾,公司附近街站識咗個40幾保險經紀女人黎既,
煩過我媽,點算好?
緣分。
到緣盡,你會間時回味。

引用:
原帖由 Simonothing 於 2021-6-8 05:55 PM 發表

咪玩啦!!
世上只有媽媽好
你好幸福
有2個媽媽

引用:

煩過我媽,點算好?
你失戀會話俾保險經紀知?

你都係想話俾人知有四十路送上門姐

引用:
原帖由 異域疑惑的山羊 於 2021-6-8 06:16 PM 發表

你都係想話俾人知有四十路送上門姐
要好好對人啊

你cut晒所有保單話無錢供啦,即刻唔再煩你

經紀係女的??

咁樓主是否考慮“捐幾億”?
40歲可指導你。 用心學習

前世緣今生續
佢對你全家好
難得

tc
主題標籤 #加拿大
提示:支持鍵盤翻頁左 右