• 瀏覽: 26,854
  • 回覆: 485
  • 追帖: 2
第一個最頂5順既係鴨乸。
明明就係一條大滾友,結果為左同深sir既一夜情,扭擰兼矯情,睇到佢為左一夜情個單嘢係度喊,睇到鴨乸扮純情,想嘔!除左想兜巴佢之外,都冇第二樣嘢想做

卒之迫到我轉台,隻鴨乸真係難頂!

第二個,當然係湯姐姐。
不嬲都知佢5靚,最橙日日放佢既大特寫,please啦,導演有冇諗過我地既感受。昨晚既女裝,既冇女人既嫵媚,亦5上鏡。最有演技都係兩個男主角,即刻俾反應,尤其最佩服係志朋,既然係對眼流露愛慕既眼神;修緣就求其d,含一口水,流一流就收工。(辛苦你地要俾甘高難度既反應,俾我就一定俾5到反應,想嘔!)

柄你
熱賣及精選
第一個,編劇肯定不是現代人,炒得!

引用:
原帖由 kirklam 於 2021-6-8 10:39 PM 發表

米係,5知仲以鴨乸係處女睇完佢表現,真心想嘔

個編劇真係炒得,仲要後來又冇事一齊上法庭,乜春劇情

柄你
引用:
原帖由 kirklam 於 2021-6-8 10:39 PM 發表

個編劇會5會係個老處女?感動5到人之餘,想嘔

柄你
叫得一笑渡凡間,笑下就算,唔好認真

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-6-8 10:47 PM 發表

叫得一笑渡凡間,笑下就算,唔好認真
太醜,見到佢就。。。。想嘔

日日迫我睇,我都想笑下

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-8 10:49 PM 發表

太醜,見到佢就。。。。想嘔

日日迫我睇,我都想笑下
謙公又話唔睇電視?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-6-8 11:11 PM 發表

謙公又話唔睇電視?
唉,屋企人5睇美劇,米一齊睇囉美劇係佢地都出去先睇

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-8 11:18 PM 發表

哈哈哈
Tbb果然才是皇道

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-6-8 11:30 PM 發表

哈哈哈
Tbb果然才是皇道
廣東話囉,我今日一路睇一路鬧,乜嘢爛鬼劇情都5明

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-8 11:18 PM 發表

屋企人鐘意睇,低能?

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-8 09:50 PM 發表

第一個最頂5順既係鴨乸。
明明就係一條大滾友,結果為左同深sir既一夜情,扭擰兼矯情,睇到佢為左一夜情個單嘢係度喊,睇到鴨乸扮純情,想嘔!除左想兜巴佢之外,都冇第二樣嘢想做

卒之迫到我轉台,隻鴨乸真係難頂!

第二個,當然係湯姐姐。
不嬲都知佢5靚,最橙日日放佢既大特寫,please啦,導演有冇諗過我地既感受。昨晚既女裝,既冇女人既嫵媚,亦5上鏡。最有演技都係兩個男主角,即刻俾反應,尤其 ...
快啲嘔啦

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-8 10:40 PM 發表

米係,5知仲以鴨乸係處女睇完佢表現,真心想嘔

個編劇真係炒得,仲要後來又冇事一齊上法庭,乜春劇情
結局篇。
第一個係劇中真唔識做戲,但現實又做戲做得好自然,奇怪。

第二個古裝真係唔靚,比前人勵淇,希兒差太多。

我都冇乜點睇呢兩套劇

呢兩件真係搞唔掂
見到都想關電視

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]