• 瀏覽: 9,795
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2

精選汽車
引用:
原帖由 kennisngwy 於 2021-6-9 09:06 AM 發表

40mm對我黎講已經最盡,因為我比較高大
explorer1 36mm, 啱啱好甘啦
你高大,仲36mm?🤮!你試吓boysize就知點解細隻肉酸作嘔

講好戴就唔同講法 YM/地通錶身殻形貼手腕好多 事實係比GMT/潛水 舒服 建議親身試上手先再決定

要知道個女仔咩牲格同身型先可以知道

引用:
原帖由 kennisngwy 於 2021-6-9 09:03 PM 發表

靚呀,原來女士帶gmt都可以好靚!
你已經有exp1, 搵sporty 錶係合理,兩隻都好,另外你可以考慮埋錶面顏色,沙士同你exp1都係黑而ym係玫瑰金

我2隻都係黑面,如果第三隻我會揀其他顏色

炒價己睇哂,沙士GMT🥳

引用:
原帖由 貓餅思 於 2021-6-9 08:14 AM 發表

點憎法,講嚟聽吓ching 會唔會當場打穫佢
笑咗出嚟😁

YM for sure.  

YM 溫文含蓄。
沙示sharp 醒搶眼。

帶上手就自有答案

引用:
原帖由 waiho_301 於 2021-6-9 08:30 AM 發表

GMT
大隻師兄, x 2 😄😄

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 kennisngwy 於 2021-6-8 10:51 PM 發表

兩隻40mm
沙士會唔會比較男性化?
另外YM 比較厚身?
希望大家比點意見
GMT

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 GIROGIRO 於 2021-6-10 11:48 AM 發表

你已經有exp1, 搵sporty 錶係合理,兩隻都好,另外你可以考慮埋錶面顏色,沙士同你exp1都係黑而ym係玫瑰金

樓主呢隻唔簡單鑽石字和鑽石圈

引用:
原帖由 GIROGIRO 於 2021-6-10 11:48 AM 發表

多謝你提醒,其實datejust鑽石面我都有留意,紫色69點有石果隻好鬼靚,你呢隻幾多mm?

gmt

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]