• 瀏覽: 11,590
  • 回覆: 72
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 kayakfans 於 2021-6-9 05:21 PM 發表

呢句真!最慘到時你唔多滿意你都無奈嘛!
連朋友都無得做

熱賣及精選
引用:
原帖由 MR_KFC 於 2021-6-9 03:41 PM 發表

唔係hea你
睇你好唔好彩,貴唔一定係好,平亦唔一定係差
貴,唔一定好
平,多數都差。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
搵朋友做嘢唔好,做得唔好都唔知鬧唔鬧佢好

淨係價錢係朋友價,
但手工唔知

引用:
原帖由 miniblock 於 2021-6-9 05:49 PM 發表

搵朋友做嘢唔好,做得唔好都唔知鬧唔鬧佢好
係,
如果有唔滿意嘅(多數都有),客氣嘅就唔方便出聲,結果收收埋埋响心,日日望見D裝修好易造成鬱結,永遠有條疤响心解決唔到…

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

你個報價 全部都係 傢俬為主。
冇咩泥水工程。 算貴。
傢俬市價$1800-2000尺。 你自己可以計下 佢平定貴

fai
為人可靠,手工 未包就容易出事喇

相信起貨後朋友都冇得做了  

報價太簡單,出事機會大。
冇朋友做機會更大。

引用:
原帖由 風月來風 於 2021-6-9 09:24 AM 發表

約380呎居屋
報價約20萬,唔係全爆,但要拆櫃,同床
廳:訂造鞋櫃,6呎電視櫃,6呎組合櫃,3呎組合櫃
廁所:造企缸連浴屏,洗手盤連櫃,廁所推趟門
主人房:4呎半油壓床連吊櫃,房門
次房:3呎半油壓床連吊櫃,房門
聽,房,廚換7mm石塑地板
天花板同牆身都會批盪髹油
佢老公話朋友價,但唔報細項既價錢,想問下和位大佬呢個價合理嗎?
如你真是可以20萬埋單,又無不滿
才上來出post話抵

引用:
原帖由 goodmap 於 2021-6-9 01:50 PM 發表

根本已經係友情價啦!果然係朋友,希望無事。一般情況下越係朋友越多問題。   我家中5隻🚪揾了朋友做,度尺,結果係無一隻準確,一隻重做,一隻琴晚自己親自裁短勉強用,一隻要反轉裝,🔒衹能再出邊🔒。另外一隻離地面有2寸高。。正到爆炸。
你都好厚道.下喎。

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-6-9 12:25 PM 發表

小心唔熟唔食
我都中咗伏

睇下妳同人夫熟吾熟

多謝中央,舞看廢言
千祈唔好揾熟人裝修,唔係,你會後悔十年

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]