• 瀏覽: 2,650
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
由最初要簽約至買通行證都有睇,直至今屆戲碼又唔掂,又疫情無觀眾無氣氛,加上now tv班友真係再頂唔順,決定最多睇免費直播

熱賣及精選
引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-9 11:12 AM 發表

由最初要簽約至買通行證都有睇,直至今屆戲碼又唔掂,又疫情無觀眾無氣氛,加上now tv班友真係再頂唔順,決定最多睇免費直播
今屆係有觀眾喎

呢個資訊發達嘅年代
俾錢睇波真係唔使預我

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
我都無買, 主要係依家真係好少可捱夜睇波 (9pm都仲OK, 3am真係頂唔到...). 同埋我都唔會場場都睇啦, 只係睇某一兩個支持的國家隊. 四強同決賽就會睇.

用電話放畫面上電視睇,唔洗俾錢買😁

看外國台

伒有泛民rubbish
無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-9 11:12 AM 發表

now 真係唔掂,歐冠決賽都同平時一樣得兩個人
講波,仲要係兩條蛋散,條曾韋忠成埸淨係識響
度笑騎琦,冇分析打法,兩隊基本資料都冇(仲唔
認得  d 球員),完全冇做過功課就去講決賽! 對比
何輝果 d,唔會揸流灘,賽前一定做足資料搜
集。我聽聽下都頂唔順轉去英文,好好多。

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-6-9 03:52 PM 發表

now 真係唔掂,歐冠決賽都同平時一樣得兩個人
講波,仲要係兩條蛋散,條曾韋忠成埸淨係識響
度笑騎琦,冇分析打法,兩隊基本資料都冇(仲唔
認得  d 球員),完全冇做過功課就去講決賽! 對比
何輝果 d,唔會揸流灘,賽前一定做足資料搜
集。我聽聽下都頂唔順轉去英文,好好多。
點都好過tvb嘅
tvb條鍾志光仲撚難頂啦
全場90分鐘聽佢不停 吓吓吓、errr、好嗱,「吓」足全場

引用:

我都係第一次冇買直播!

我都冇買,見到唔知mirror定error個廣告就唔買

RT
引用:
原帖由 eric19850214 於 2021-6-9 22:52 發表

點都好過tvb嘅
tvb條鍾志光仲撚難頂啦
全場90分鐘聽佢不停 吓吓吓、errr、好嗱,「吓」足全場
歐聯要畀錢架,tvb起碼免費。

我都唔買,完全㩒住搶,仲整埋mirror更趕客。

唔買原因主要係班講波堅唔掂,而且氣氛同平時聯賽堅無分別

引用:
原帖由 MANSVERON 於 2021-6-9 11:31 PM 發表

我都冇買,見到唔知mirror定error個廣告就唔買
我都係,見mirror, 寧睇俄佬,係now迫我唔買,幾百蚊其實冇咩所謂,但你擺呢D全無家教嘅旦散出黎,我就係做番自己野,打死唔買。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]