• 瀏覽: 3,635
  • 回覆: 37
咁既廢物都簽到頂薪?成場波都冇心打波,好似係度練波咁

拿了5年大約袋袋平安🤣😏

固名思義:阿婆阻住就係要阻住自已隊贏!

引用:
原帖由 樓下懷舊的隊長 於 2021-6-9 01:01 PM 發表

拿了5年大約袋袋平安🤣😏
呢條友連防守都好hea手都唔舉

從來都冇覺得佢勁過

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-6-9 12:40 PM 發表

咁既廢物都簽到頂薪?成場波都冇心打波,好似係度練波咁
今日可愛都打到一pat屎咁,點解唔閙埋佢呢?

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-9 01:12 PM 發表

今日可愛都打到一pat屎咁,點解唔閙埋佢呢?
23分,差唔多50%命中,0失誤,突破分球交左幾球空位靚波比隊友都唔入,仲想點?
可愛係nba第一人,對你黎講咁既數據唔收貨掛

引用:
原帖由 家中紫色的腰部 於 2021-6-9 01:09 PM 發表

從來都冇覺得佢勁過
絕對唔值頂薪,比佢呃左5年

心機卡搵錯拍擋了

好過份,當打之年命中率竟然可以咁低
常規賽過四成只係因為易打既比賽命中率高拉高,重要賽事一定打鐵
廢到已經冇人想守佢,都仲係打得咁差
今場快艇係完全輸佢

引用:
原帖由 spky 於 2021-6-9 01:27 PM 發表

心機卡搵錯拍擋了
人地首選KD. 但唔上釣囉😅
念翻轉頭。留係速龍仲好 可惜啦

引用:
原帖由 stern 於 2021-6-9 01:27 PM 發表

好過份,當打之年命中率竟然可以咁低
常規賽過四成只係因為易打既比賽命中率高拉高,重要賽事一定打鐵
廢到已經冇人想守佢,都仲係打得咁差
今場快艇係完全輸佢
佢係廢到球球空哂都唔入,入多兩球快艇都贏左

Kawhi 有冇喺度後悔緊, 未開季前出聲要留PG

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-6-9 01:18 PM 發表

23分,差唔多50%命中,0失誤,突破分球交左幾球空位靚波比隊友都唔入,仲想點?
可愛係nba第一人,對你黎講咁既數據唔收貨掛
19中9拎得23分,絕對狀態不佳
剛剛打完搶七,狀態差D,情有可願

PG13上一系列賽,出場時間比可愛更多

只踩PG13,而不踩可愛,十分不公

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-6-9 03:13 PM 發表

Kawhi 有冇喺度後悔緊, 未開季前出聲要留PG
今日有球KAWHI入完兩分,準備射AND 1罰球前,同隊友GIVE ME 5,但見到PG13都無理佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]