• 瀏覽: 3,357
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1

暫時第一既巴西
同榜尾既秘魯
六場比賽已經相差14分
再睇返曾經既南美冠軍智利
六戰六分
當然,坐擁自吹goat既阿根廷都唔弱
12分緊隨巴西之後

到底南美足球咩水平
有幾多魚腩相信大家已心裡有數

熱賣及精選
美洲盃水準低,唔係今日既事
不過有人都未拎到,真係陰功

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
南美只得巴西係強隊
其他都係無骨魚腩

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
強弱懸殊 頭幾名個幾隊是旦踢都出硬線

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-6-9 02:29 PM 發表

強弱懸殊 頭幾名個幾隊是旦踢都出硬線
記得有一年仲要搵日本隊去玩
真係笑死人,質量何其低

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-9 02:31 PM 發表

記得有一年仲要搵日本隊去玩
真係笑死人,質量何其低
近4屆世界盃都係歐洲隊拎
其中2屆仲要4強無南美隊

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-6-9 02:38 PM 發表

近4屆世界盃都係歐洲隊拎
其中2屆仲要4強無南美隊
有人無知到話:南美洲隊隊硬嘢
真係笑死人,為左梅西真係咩都要講

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-9 02:40 PM 發表

睇見榜尾4分
智利先6分
真係硬到呢

南美預選賽真係得啖笑, 10隊出5隊, 出線成功率50%
反觀其他州, 得10-20%出線率, 難度大好多!

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-9 02:44 PM 發表

睇見榜尾4分
智利先6分
真係硬到呢
魚腩多=強隊少
唔怪得美洲盃質量咁低
不過有人踢咁多年都拎唔到喎

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-9 02:44 PM 發表

睇見榜尾4分
智利先6分
真係硬到呢
阿根廷輸1場都比後面8分7分追上黎架

梅西:
引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-6-9 02:49 PM 發表

南美預選賽真係得啖笑, 10隊出5隊, 出線成功率50%
反觀其他州, 得10-20%出線率, 難度大好多!
要比魚腩多D機會
唔係得1隊南美隊踢淘汰賽就唔好睇

梅西:
引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-9 02:40 PM 發表

梅西弱對咩野隊都係硬野

梅西:
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-9 02:06 PM 發表

暫時第一既巴西
同榜尾既秘魯
六場比賽已經相差14分
再睇返曾經既南美冠軍智利
六戰六分
當然,坐擁自吹goat既阿根廷都唔弱
12分緊隨巴西之後

到底南美足球咩水平
有幾多魚腩相信大家已心裡有數

彈出彈入!巴西唔罷賽玩番美洲盃

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210608/bkn-20210608230247916-0608_00882_001.html

巴西《環球體育》報道,對於巴西眾星釀醞罷踢今屆美洲國家盃,事情已告一段落,巴西將會如常參賽。

報道指,雖然巴西如常參賽,但眾球星嘅態度都係唔情願,佢哋係身不由己,因為受到來自政府、巴西足協同球迷嘅多重壓力,結果佢哋都係要死死地氣參賽。

報道指,巴西國家隊將於周三(9日)早上踢畢巴拉圭嘅世盃外之後,會就今屆美洲盃明確表態,《環球體育》事先已經收到風畀到答案,希望佢哋冇收流料啦!

至現時,阿根廷及玻利維亞已表態參賽,烏拉圭同哥倫比亞就有啲猶豫不決,睇嚟佢哋都係跟大隊,依家如果巴西唔罷踢照玩,唔理眾球星內心係咪唔情願,總之有人有隊,齊晒腳就可以開波啦。

魚腩定魚骨都很難講今屆有幾多一線球員踢也成疑問

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
烏拉圭至少排第5

伒有泛民rubbish
無腦死豬西先睇爛果日報
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]