• 瀏覽: 18,862
  • 回覆: 24
  • 追帖: 4
呢個都大咬

山茶花荔枝牛,門市賣$2700

不去旅行會抑鬱
熱賣及精選
引用:
原帖由 大咪神 於 2021-6-9 09:36 PM 發表

呢個即售出🤭🤭
圖1圖2同一個賣家?除非佢carousexx改咗名,我記得佢喺carousexx個名唔係咁!

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 大咪神 於 2021-6-9 11:31 PM 發表

之前嗰名係呢個嘛
係呀~就係呢個名

Pls. ck.pm

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 大咪神 於 2021-6-9 11:34 PM 發表

收到了
睇倒呢D真係超嬲~原來係炒家,

Pls 再ck pm

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 大咪神 於 2021-6-9 11:43 PM 發表

🔥都嚟
再ck多次pm,雖然我無心水,但對真正用家唔公平~

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 呢個長長樹根 於 2021-6-10 12:45 AM 發表

D pk乜柒都抄😩😩
所以好多真正用家買唔倒

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 02:13 AM 發表

隨時累埋佢嗰SA🤣🤣
絕對唔會同情佢囉

就算佢有部分貨品自用~但佢都係借品牌新貨品炒埋賺錢!

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 02:13 AM 發表

隨時累埋佢嗰SA🤣🤣
https://youtu.be/mRV6CMN90bo

N年前Model~拍過迪迪尼廣告~而家再幫佢賣吓廣告啦

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 02:29 AM 發表

同nike波鞋一樣,班抄家混熟SA取熱門貨去抄,不過Chanel  Brand A品牌做到咁揚就不要得了😂😂
我唔係百分百市定~但佢應該唔止一個相熟SA

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 02:37 AM 發表

佢係娛樂圈?
我對佢有印象~曾經出現過既Model囉!

其實我欣賞真心使用既人,因為喜愛至會買,係真正用家!

但我真係好憎炒家~雖然我都有搵過代購買耳環,但香港真係無得賣,同真係外地購買寄嚟香港!

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 02:42 AM 發表

支持真正用家👍
自己公開講投訴~將炒賣證據向Hotline投訴~要查唔會查唔倒囉

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 joeycookie 於 2021-6-9 02:29 PM 發表

應該要預約先可以入去,sa 比左個booking 我
樓主~唔好意思,唔係有心想「騎劫」你個post,自己想買既野買唔到,而VIP善用便利炒賣圖利,睇倒真係好嬲!

我聽日都會去(朋友帶我去),希望我都買倒心頭好!

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 03:02 AM 發表

聽日我都約咗太子大廈SA,到時比個帖佢睇下🤣🤣
SA睇完可能心諗~蠢明目張膽到咁

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 日吹夜膠 於 2021-6-10 03:04 AM 發表

D抄家夜麻麻仲自highhttps://media.tenor.com/images/5cb1114e4f1a94c33812a2c332da0c3a/tenor.gif
可能仲覆緊客

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-6-10 07:29 AM 發表

其實半年前已經可以訂購今水D貨, 下面D相係 上年12 月收到㗎⋯⋯  我唔知要買幾多才是 VIP, 不過我早兩年買得很瘋狂  

我估計 有啲 SA 其實 跟本自己拎返出嚟賣。VIP 就是自己的friend    (我十多年前也是LV 的 VIC, 當時的SA 話我其實唔係好夠數,不過佢張一些 walk in 客的消費額也入了我數….原來可以咁🥶

我識得一個被炒 SA 現在就是做 「水貨」 ...
朝中有人好辦事

不去旅行會抑鬱
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]