• 瀏覽: 1,588
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
以前唔係聯盟成績最佳既球隊加得分王拎架咩,依家準則去左邊?

熱賣及精選
jokic 快d拎返個mvp出黎啦

引用:
原帖由 airhei 於 2021-6-10 12:18 PM 發表

jokic 快d拎返個mvp出黎啦
獨力難支呀
又要攞分 又要搶板 又要助攻 點打呀?   

對家太陽 Dbook攞分 DA攞板。cp3助攻。唔4-0就好好啦

SEASON MVP通常係常規賽成績最好果隊波既主力球員羅.....

引用:
原帖由 airhei 於 2021-6-9 02:54 PM 發表

以前nba 已經過去,留下美好回憶。

引用:
原帖由 airhei 於 2021-6-9 02:54 PM 發表

無話間唔門檻 , 主要當季邊個打得最出色 ... 包個個人+帶隊能力
講帶隊能力 , 威少果界又點計???

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-6-10 12:27 PM 發表

獨力難支呀
又要攞分 又要搶板 又要助攻 點打呀?   

對家太陽 Dbook攞分 DA攞板。cp3助攻。唔4-0就好好啦
真系低估太陽了,開頭以為湖人打得差

點知原來金塊仲連少少還擊力都無!

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-10 03:53 PM 發表

cp3仲有貨賣,近兩場1個失誤26個助攻,好L勁

得分王唔代表MVP ,MVP向來睇球隊成績球員影響力
Jokic 咁多助攻都仍然有場均26分,絕對係MVP數據

除左curry kd AI MJ harden Westbrook,仲有邊個得分王係MVP?

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-10 03:53 PM 發表

公道啲講、唔係AD傷咗應該有得打

而且金塊都傷咗個murray,影響都幾大

mvp真係得啖笑

引用:
原帖由 c7wc2018 於 10/6/2021 15:53 發表

又是那句,太陽很好彩,湖人領先2:1後,AD受傷,金塊也是主力Murray報銷,不然太陽還能入第二圈嗎??

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

無jokic的話,連季後賽都入唔到

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-6-14 10:43 AM 發表

又是那句,太陽很好彩,湖人領先2:1後,AD受傷,金塊也是主力Murray報銷,不然太陽還能入第二圈嗎??
mvp 忍唔住被趕出場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]