• 瀏覽: 1,987
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1

精選汽車
我覺得380幾萬不如先洗360幾去ad買表,當係為只5711配貨。應該冇問題吧?淨系小弟涉世未深,要洗過千萬先可以配到翻來啊?

引用:
原帖由 好鍾意金標 於 2021-6-10 12:31 AM 發表

我覺得380幾萬不如先洗360幾去ad買表,當係為只5711配貨。應該冇問題吧?淨系小弟涉世未深,要洗過千萬先可以配到翻來啊?
聽講唔止過$2m骨餐,仲要vvvip 先得😂

🤯39幻。。。。嘔元🙄

引用:
原帖由 Alberto 於 2021-6-9 05:36 PM 發表

有價但有冇市先?你都可以放隻G shock上24標5百萬嫁

今日經過旺角洗衣街有一間舖賣HK$2,850,000.00

引用:
原帖由 edenapple 於 2021-6-11 06:42 PM 發表

現貨?

引用:
原帖由 edenapple 於 2021-6-11 06:42 PM 發表

我都見到👍

Facebook都見到

285萬全新

不過太誇張啦

現金要攞285出來…

買隻鋼錶咋喎…

係呀現貨 , 不過好似影相靚過真身(小弟覺得)

引用:

師兄有冇鋪名提供呀我都想去睇吓真身thx

引用:
原帖由 n70kamkam 於 2021-6-14 09:33 PM 發表

師兄有冇鋪名提供呀我都想去睇吓真身thx
Ching..果間係旺角洗衣間及快富街corner位 , 細細間叫伯X鍾錶豬保

引用:
原帖由 edenapple 於 2021-6-14 09:40 PM 發表

Ching..果間係旺角洗衣間及快富街corner位 , 細細間叫伯X鍾錶豬保
唔該晒!明天去睇吓先

引用:
原帖由 n70kamkam 於 2021-6-14 09:41 PM 發表

唔該晒!明天去睇吓先
唔客氣,希望你買咗之後影番相比谷友分享吓

引用:
原帖由 edenapple 於 2021-6-14 09:59 PM 發表

唔客氣,希望你買咗之後影番相比谷友分享吓
下我又點會買呢只係去睇吓塊面炸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]