• 瀏覽: 28,304
  • 回覆: 117
14歲巨肺姚焯菲(Chantel),佢翻唱陳百強歌曲《戀愛預告》嘅片段,亦喺上架短短4日已高達75萬觀看次數,並穩佔影片平台熱門榜第1名。其實佢家境不俗,家住千呎豪宅,早前節目組突擊其香閨,見環境闊落,客廳及飯廳都相當寬敞,而佢嘅閨房則以粉紅色為主,少女味十足,並放滿韓國女團BLACK PINK嘅海報及週邊商品,佢絕對係BLACK PINK忠實粉絲。

佢唱歌其實唔算突出, 原唱戀愛預告應該係林珊珊唔係陳百強! 林珊珊唱得比佢好, 亦唔應該同陳百強唱嘅比[男人唱唔太合適]
但佢嘅年紀嘅演員/藝員對無記來講真係好缺乏! 有財在背後都好唔同

熱賣及精選
14歲,大把進步空間,俾啲心機一定成才嘅

人生勝利組

提示: 違規內容已被屏蔽
明日之星

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-9 06:16 PM 發表

14歲巨肺姚焯菲(Chantel),佢翻唱陳百強歌曲《戀愛預告》嘅片段,亦喺上架短短4日已高達75萬觀看次數,並穩佔影片平台熱門榜第1名。其實佢家境不俗,家住千呎豪宅,早前節目組突擊其香閨,見環境闊落,客廳及飯廳都相當寬敞,而佢嘅閨房則以粉紅色為主,少女味十足,並放滿韓國女團BLACK PINK嘅海報及週邊商品,佢絕對係BLACK PINK忠實粉絲。

佢唱歌其實唔算突出, ...
香港買樓係唔係都要千萬啦

提示: 違規內容已被屏蔽
人生勝利組

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-9 06:16 PM 發表

可以追尋自己夢想會更出色

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-9 06:43 PM 發表

香港買樓係唔係都要千萬啦
千呎, 唔係千萬 .

引用:

千尺就叫豪宅? 唔係呀化。

其實間屋都唔係好大千零呎佢讀嘅都係中產學校喺荔枝角... 呢啲字都叫中產使唔使講到好似億萬富豪之後

人地有錢又關你地事?

有邊個參賽者住公屋?

引用:
原帖由 billiejean19896 於 2021-6-9 18:22 發表

14歲,大把進步空間,俾啲心機一定成才嘅
肯玩潛規則 陪酒 玩幾晩 一定有位上

淡泊
寧靜
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]