• 瀏覽: 4,518
  • 回覆: 56
  • 追帖: 2
英格蘭決賽周通常唔掂

熱賣及精選
收呼機選人排陣 入到半準決賽已經好彩啦 英超big6 前中後龍都係歐洲大陸主力 全程捧英國佬對家💪

英格蘭一向都雷聲大雨點小

引用:
原帖由 酒店中心的白襪 於 2021-6-10 12:22 PM 發表

邊隊攞冠軍都好,就唔好非洲聯隊攞。見到非洲聯隊就討厭。
點為之非洲聯隊?

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
英格蘭收硬皮

我睇波接近40年,未見過英格蘭大賽捧盃,隊波每次都敗興而歸。
今次隊波狀態最好?哈,對呢隊波千祈唔好有期望,越期望只會越失望。

The backhand makes him different; his mentality makes him special.
睇好德國

今季意法葡好勁

長買英格蘭對家有着數

不過祇有3場

英格蘭都第一? 唔睇波都知法國啦。 假分網真係得啖笑!

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-6-10 04:27 PM 發表

點為之非洲聯隊?
全部黑嘛嘛個隊囖,咁應該知啦呱

引用:
原帖由 lukin2010 於 2021-6-9 06:54 PM 發表

歐洲杯狀態哪家強?英格蘭第一檔!德葡意緊跟 世界冠軍只第五
日前,著名足球數據統計評分網站《whoscored》評出了歐洲杯八支豪門球隊在過去一個賽季中的得分情況,英格蘭以7.21分位居榜首,德國以7.18分位列第二,比利時和荷蘭則在八大豪門中墊底。

雖然歐洲杯有24支球隊參加,但最大的熱門還是八支豪門球隊,衛冕冠軍葡萄牙、世界盃冠軍法國隊自不必說,而 ...
歐洲的中國隊
和中國隊勇奪亞洲杯一樣好笑
中國隊比賽我從來都是買對面
很少有讓我失望的,幾年下來我已經在北京四環買房了

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

長買英格蘭對家有着數

不過祇有3場

歐洲買英格蘭對面
亞洲買中國對面
保持均注,只需幾年
保證師兄在香港買樓不是夢

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-9 07:59 PM 發表

英格蘭從來得把聲
又話歷史上最強
但次次表現差勁

呢隊波有球迷俾咗個花名佢
叫做……門口狗

🐕🐕🐕
因為英超,感覺英國隊好似勁地。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]