• 瀏覽: 2,996
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
多謝三星人師兄的邀請,今日有幸參觀AP House,又有威水飲!三星人師兄果然是VIP!好難得可以摸吓啲超級熱門款!咁就幾百萬 响面前及手上,厲害厲害,大開眼界!仲有隻綠色陀飛輪,但係唔記得咗影相!

引用:
原帖由 LLB1234 於 2021-6-9 08:41 PM 發表

多謝三星人師兄的邀請,今日有幸參觀AP House,又有威水飲!三星人師兄果然是VIP!好難得可以摸吓啲超級熱門款!咁就幾百萬        响面前及手上,厲害厲害,大開眼界!仲有隻綠色陀飛輪,但係唔記得咗影相!

三星人師兄在幾個品牌也係VIP

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-6-9 09:41 PM 發表

三星人師兄在幾個品牌也係VIP
上到去,有獨立房,成支威水任飲!

引用:
原帖由 LLB1234 於 2021-6-9 10:24 PM 發表

上到去,有獨立房,成支威水任飲!
有無醉醉哋?🤣🤣

樓上兩位大哥咪玩小弟啦

引用:
原帖由 三星人 於 2021-6-9 11:02 PM 發表

樓上兩位大哥咪玩小弟啦
容許我叫一聲大佬ma
小弟只有入門AP
請多多指教

廣州好嚴封所有娛樂場所,食市。
廣州二日就做完整區核酸,大陸進步完勝了。
去每個地方公交,公共場所有要出示綠碼,出街阿婆都係用手機收付款
我愛香港,但香港唔進步。。。
大陸生活比香港好多了,食住行。。。。

買野送上門,七天可無埋退貨
仲専人上門回收

三星人師兄絕對vvvip!黑陶瓷skeleton美到天際!

引用:
原帖由 LLB1234 於 2021-6-9 08:42 PM 發表

好強大既陣容, 真係vvvip
師兄真係好, 身邊有甘強大既vvvip 指點交流

引用:
原帖由 三星人 於 2021-6-9 11:02 PM 發表

樓上兩位大哥咪玩小弟啦
我可以肯定,三星人師兄係多個品牌的vip......😤😤

引用:
原帖由 jellykit 於 2021-6-10 11:49 AM 發表

我可以肯定,三星人師兄係多個品牌的vip......😤😤
Jelly兄,連你都玩小弟😤

引用:
原帖由 三星人 於 2021-6-10 01:07 PM 發表

Jelly兄,連你都玩小弟😤
阿伯又搭訕,三星人師兄肯定係vvvvvvvvip,呢個連火星人都知😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]