• 瀏覽: 21,602
  • 回覆: 173
引用:
原帖由 strongman888 於 2021-6-10 01:29 PM 發表

僱傭兵搞掂佢啦
Tvb邊夠膽拍証人俾人復仇殺死,
廣管局實會嘈佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-9 09:36 PM 發表

米雪呢條八婆真係離哂譜 ,
人地兩公婆吾止無得罪佢,仲要無條件咩起成條村受騙損失,又俾一大舊錢俾佢退休,竟然咁反骨搭飛機過嚟香港督灰,
個八婆真衰格到一個點
黃畜曱甴大把去篤灰

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-6-9 11:09 PM 發表

64仔又偷睇TVB?

你用咗ACC log in,呢個版用開larry64
呢個高貝利講野同64鳩有D唔同,唔通佢人格分裂

引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-6-9 09:40 PM 發表

同意
個編劇離地到爆
第一日見三條陌生友就自爆哂啲野
正常都先企係識既人個邊
點會咁無防範心
跟住仲癲到飛黎香港作證
(題外話泰國拎既野係咪香港警方可以直接拎上法庭用?)
係,唔合常理,而且仲要係恩人,無端端爆啲野,個黑社會頭頭都係,無理由講咁多野比陌生人知!

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2021-6-10 01:04 PM 發表

米雪角式越係受人錢財,越係要出賣朋友,
俾錢越多,出賣得越甘,
你對佢越好,佢越想你死,
首先喺陌生人爆自己恩人私隱,
後來嫌出賣得吾夠,
索性飛嚟香港法庭補多刀,
呢個角色無報應真係世上無公理
見你寫字格式同語氣果然係64鳩

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-6-10 01:37 PM 發表

相信米雪同馮淫淫是報復名單頭二名,兩個結局都要瓜柴
1)復仇第一位係米雪呢個迫死恩人嘅八婆,如果佢仲有臉使阿moon嘅錢真係好過份,完全喪失人性,

2)復仇第二位係陳展鵬呢個八公,阿moon 無害過佢,亦無害過佢屋企人,使吾使諸事八卦公器私用下下都咬住吾放,關佢咩事呢?
最後如果吾係陳展鵬危險駕駛,阿moon 吾使死架,

3)復仇第三位係黃智賢,身為o記高級督察,有嘢吾做返工扮chok掛住媾女,任由咁多倫敦金呃人害死人,
吾係有咁多倫敦金,而差人又搞吾掂,魏太吾使揾殺手私了

Fyy為咗媾仔順便為父報仇,其實咁都無咩錯

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-9 09:36 PM 發表

人地兩公婆吾止無得罪佢,仲要無條件咩起成條村受騙損失,又俾一大舊錢俾佢退休,竟然咁反骨搭飛機過嚟香港督灰,
個八婆真衰格到一個點
只可以講整呢個劇本個條友問題..

係喎!成套劇開頭都幾好,米雪呢part真係無厘頭到爆炸,好似食咗成打誠實豆沙包咁,陌生人問乜答乜,無問都搶住講咁滯

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-6-9 23:09 發表

64仔又偷睇TVB?

你用咗ACC log in,呢個版用開larry64
佢黃到出屎,但未必係64仔,(BritHK1842)條友就好可能係早2年澳門打完風亂講話老解殺人個條友

開頭寫得魏子樂太勁,收唔到科咪亂咁嚟囉……

對, 一個米雪, 一個吳家樂, 反骨呀

樓主改寫劇情條線

有邏輯都有可能順便做低埋米雪姐

引用:
原帖由 壯陽平平羊 於 2021-6-10 01:55 PM 發表

係喎!成套劇開頭都幾好,米雪呢part真係無厘頭到爆炸,好似食咗成打誠實豆沙包咁,陌生人問乜答乜,無問都搶住講咁滯
食咗誠實豆沙包都吾會特登搭飛機嚟香港嚟香港督灰,
都吾明點解要咁憎阿moon 

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-6-10 01:54 PM 發表

只可以講整呢個劇本個條友問題..
如果魏子樂咁都無揾米雪報仇,
呢套劇算係爛尾

引用:

個八婆真衰格到一個點
香港夠俾大舊錢D法官退休,黃法官咪一樣想香港死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]