• 瀏覽: 21,441
  • 回覆: 173
根本成套劇集超多犯駁位,除咗女律師表現眼前一亮外,其他演員都好似交行貨咁,我就提唔起興趣追。

熱賣及精選
引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-10 02:22 PM 發表

阿MOON吾會亂咁殺人
魏子樂出手就得啦, 唔想同老婆一齊坐監都唔識及早預備
太自大, 以為 everything under control

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-10 12:10 PM 發表

害死阿MOON, 恩將仇報, 呢D八婆一定吾可以放過佢
害死呀moon係佢自己戴住黑超做愛咁L串咋!

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-6-10 02:10 PM 發表

你之前攪錯咗膠樽同64仔(larry64, highbury64, 正身=復活高貝利),而膠樽喺成日俾人ban又開新ACC嗰個。
64仔正身常在中史版出現(條on9鍾意在中史版扮親中愚弄人,咪俾條漢奸fake到)
你有興趣可以去中史版會下佢,條友仔呢方面有少少料
咁64鳩咪連陸劇都睇埋,之前見高貝利係延禧討論區成日出現,用(highbury64)ac話唔睇,轉頭用高貝利ac馬上出現討論劇情

引用:
原帖由 天下不亂 於 2021-6-10 02:30 PM 發表

根本成套劇集超多犯駁位,除咗女律師表現眼前一亮外,其他演員都好似交行貨咁,我就提唔起興趣追。
女律師都一樣吾合理,
佢幫一個放火迫遷的無良古惑仔就話這是專業,完全沒有猶疑,
但係俾二億叫佢接魏生魏太單CASE就忽然講良知

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-6-10 02:30 PM 發表

魏子樂出手就得啦, 唔想同老婆一齊坐監都唔識及早預備
太自大, 以為 everything under control
成套劇魏太都吾係亂咁殺人

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-10 02:10 PM 發表

吳家樂都吾太算,
米雪直頭喺泰國飛過嚟督死佢,
咁嘅人品真係吾要得
你由細睇tvb大
而家做左妖視打手都日日插tvb啦
學人講人品?

引用:
原帖由 ESMPPPPPP 於 2021-6-10 02:30 PM 發表

害死呀moon係佢自己戴住黑超做愛咁L串咋!
其實話條片係一個外地黑客SEND俾佢可吾可以?
之前魏子樂都作咗個故仔話請外國黑客俾料做警匪槍戰GAME

邊個係米雪
Nobody 來

如果有個殺人犯請你食餐飯、係咪你明知佢殺咗好多人你都包庇佢?

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-9 09:36 PM 發表

米雪呢條八婆真係離哂譜 ,
人地兩公婆吾止無得罪佢,仲要無條件咩起成條村受騙損失,又俾一大舊錢俾佢退休,竟然咁反骨搭飛機過嚟香港督灰,
個八婆真衰格到一個點
其實米雪淨係講佢知嘅嘢,佢都唔覺得呢啲上下網咁簡單嘅嘢都係犯法。

講到好似真係米雪害人咁..

我係現代人
話明"奇案", 又幾奇怪呀?

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-9 09:36 PM 發表

米雪呢條八婆真係離哂譜 ,
人地兩公婆吾止無得罪佢,仲要無條件咩起成條村受騙損失,又俾一大舊錢俾佢退休,竟然咁反骨搭飛機過嚟香港督灰,
個八婆真衰格到一個點
米雪話個筆掩口費賭錢輸九晒, 收咗 Ana 同森 Sir 一筆線人費, 緊係要篤子樂出嚟啦!💰💰💰😆

米雪?我以為講緊盧覓雪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]