• 瀏覽: 1,870
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13167275/6/20210609

葡萄牙天王 C.朗拿度來季很大機會離開祖雲達斯,早前有報道指出,他的經理人文迪斯 ( Jorge Mendes ) 與曼聯、皇馬和巴黎聖日耳門進行接觸,被封為「最索魔迷」 Katrina Maria 亦發聲,希望偶像回歸曼聯。

丹麥模特兒 Katrina Maria 向來有「最性感魔迷」的稱號,日前她在網上分享穿上 C.朗拿度效力曼聯時期的球衣拍照,並留言指「如果 C 朗回歸曼聯將是傳奇一刻。」 ( It would be legendary if Ronaldo returned back home one day ) ,身體力行勸對方重返奧脫福。

雖然 Katrina Maria 神女有心,但正積極備戰歐國盃的 C.朗拿度暫時未有回應自己的轉會傳聞,不過,他於 2015 年的訪問曾表明,永遠不會排除回歸曼聯的可能性,那麼,這個可能性會在下季實現嗎?

基斯坦奴為咗呢條女,返曼聯機會大增

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
熱賣及精選
支持

女模特兒諗住奉獻自己

引用:
原帖由 kai仔1204 於 2021-6-10 07:15 AM 發表

女模特兒諗住奉獻自己
所以我話基斯坦奴返英超可能性大增

商業角度最大化?
冠軍機會變弱化?
雙刃劍你會點揀?

引用:
原帖由 3個勇敢的獅子 於 2021-6-10 11:16 AM 發表

商業角度最大化?
冠軍機會變弱化?
雙刃劍你會點揀?
睇吓祖記就知啦
仲邊有大球會會咁笨

阿朗見過鬼仲唔怕黑??

我都支持阿朗回歸曼聯,不過阿朗去到曼聯,到時邊個話事先,個個都知蘇B才料有限,唔識用人,唔通過到去要阿朗場場做後備?

阿朗似會睇中李克勤多過會睇中呢條女喎

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-10 12:00 PM 發表

阿朗似會睇中李克勤多過會睇中呢條女喎
李克勤呢類老屎忽
唔啱基斯坦奴嘅

咁嘅年紀滿身榮譽,仲點會食回頭草,返佢祖國落葉歸根啦

引用:
原帖由 鰻魚壽司打邊爐 於 2021-6-10 04:14 PM 發表

最緊要刷到數據就得啦
愈多冇骨魚腩隊就愈啱
如果唔係點同印度射手比拼

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-10 06:08 AM 發表

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13167275/6/20210609

葡萄牙天王 C.朗拿度來季很大機會離開祖雲達斯,早前有報道指出,他的經理人文迪斯 ( Jorge Mendes ) 與曼聯、皇馬和巴黎聖日耳門進行接觸,被封為「最索魔迷」 Katrina Maria 亦發聲,希望偶像回歸曼聯。

丹麥模特兒 Katrina Maria ...
加到一百萬週薪肯定速速回歸

引用:
原帖由 鰻魚壽司打邊爐 於 2021-6-10 04:14 PM 發表

不是四大爭冠隊,要朗朗食葡菜?不擦數據?和叫他退下來1q樣,這就不是鬥牛朗啦!

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-10 04:32 PM 發表

最緊要刷到數據就得啦
愈多冇骨魚腩隊就愈啱
如果唔係點同印度射手比拼
沒有四大冠軍隊,怎追5比6,實在太介意啦!四流聯菜遲D先啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]