• 瀏覽: 2,167
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
    據意大利天空體育報導,C.朗拿度只有降薪才能吸引其他球會,否則下季肯定還在祖雲達斯。 

艾歷尼回歸祖記之後,C.朗拿度離隊傳聞更多,曼聯,皇馬、巴黎甚至美職聯都是可能的去向。

但天空體育轉會專家迪馬爾齊奧稱,這些球會給C.朗拿度準備的待遇,都不及C.朗拿度目前在祖記3100萬歐元的稅後年薪。因此,祖記即使以3000萬歐元的價格出售C.朗拿度,今年夏窗也沒有球隊能夠接盤。

對C.朗拿度來說,唯一選項就是降低薪水,或者簽份合約,將薪水分攤到幾個賽季,但考慮到他36歲的年齡,這也很棘手。
  (馬舸)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13170508/6/20210610

原來佢地口中既高薪低能力,就係講緊阿朗

熱賣及精選
有合約,繼續踢囉, 唔通學美斯減人工?!

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-10 10:04 AM 發表

據意大利天空體育報導,C.朗拿度只有降薪才能吸引其他球會,否則下季肯定還在祖雲達斯。 

艾歷尼回歸祖記之後,C.朗拿度離隊傳聞更多,曼聯,皇馬、巴黎甚至美職聯都是可能的去向。

但天空體育轉會專家迪馬爾齊奧稱,這些球會給C.朗拿度準備的待遇,都不及C.朗拿度目前在祖記3100萬歐元的稅後年薪。因此,祖記即使以3000萬歐元的價格出售C.朗拿度,今年夏窗也沒有球隊能夠接盤 ...
慘, 又累多祖記一年

插西你個XX做乜限制我覆你呀^^
點會呀,有人同我講,淨係賣底橫都賺突喎

過氣老退兼高薪低能
加埋一點幾%罰球率
排人牆又怕波縮頭縮腳拖累球隊
真係人見人怕
祖記甩又甩唔到
都唔知點算

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 louie186 於 2021-6-10 10:25 AM 發表

點會呀,有人同我講,淨係賣底橫都賺突喎
賣8寶粥仲好賺呀

C朗身為歷史+世紀最佳GOAT世1球王+現役國家隊+歐聯+聯賽入球最多嘅球員
咁嘅人工已經超值

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
牙朗避波反應快,80分鐘沖刺有鬥心
平時訓得夠 跳得高
咁都要牙朗減薪?真係天理何在!?

去fc洛杉磯啦

MonkeyGor Go Went Gone!
送都無人要啦, 廢晒武功仲要咁撚高人工......你會唔會高薪請個剩係識射12碼既球員返黎吖??

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-10 02:23 PM 發表

送都無人要啦, 廢晒武功仲要咁撚高人工......你會唔會高薪請個剩係識射12碼既球員返黎吖??
仲有臨完場沖厠跑步呢

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 Cloud2.0 於 2021-6-10 10:20 AM 發表

慘, 又累多祖記一年
點解叫累呢?當年紅嗰時簽嘅合約係雙方同意,而家唔啱用就話累!如果C朗呢兩年幫祖記囊括兩個意甲聯賽冠軍,兩個意大利杯冠軍和兩個歐聯冠軍,你會唔會以三千萬賣佢走?💩

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-10 02:27 PM 發表

仲有臨完場沖厠跑步呢
C朗累積轉會費係人人爭住要
$0累積轉會費個D先叫無人要

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 king-man 於 2021-6-10 02:33 PM 發表

點解叫累呢?當年紅嗰時簽嘅合約係雙方同意,而家唔啱用就話累!如果C朗呢兩年幫祖記囊括兩個意甲聯賽冠軍,兩個意大利杯冠軍和兩個歐聯冠軍,你會唔會以三千萬賣佢走?💩
有無累同份合約無關係架喎
如果朗朗幫到祖記攞歐聯咁梗係唔叫累啦但係今年攞唔到仲要佢避波搞到出局, 咁唔叫累叫乜?

插西你個XX做乜限制我覆你呀^^
不過佢d錢已經多到 幾世洗唔晒喎,  仍然要因為份周薪 ?

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]