• 瀏覽: 90,336
  • 回覆: 371
  • 追帖: 3
雖然乜都未有,不過開定先,今日開始面試!

曾志偉話今年香港小姐出埠拍外景,唔知係唔係去新加坡呢?

熱賣及精選
留名等睇,年年都好多怪獸去面試

留名

To lost in something you love is better than to win in something you hate.
等睇相

王畫畫,25歲,學生,由加拿大回港參賽

串嘴定未瞓醒?唔答記者問題?冇人識你喎。

Chole Leung,23歲,城大畢業

相頭幾好,MARK 住先。

Sabrina,都係唔答人問題,不過起碼知道佢叫 Sabrina

引用:
原帖由 廁所鬧鬼了 於 2021-6-10 10:38 AM 發表

王畫畫,25歲,學生,由加拿大回港參賽

不喜歡加拿大

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 廁所鬧鬼了 於 2021-6-10 10:11 AM 發表

雖然乜都未有,不過開定先,今日開始面試!

曾志偉話今年香港小姐出埠拍外景,唔知係唔係去新加坡呢?
點樣全 team 成百人隔離 14 天?

一定用旅遊氣泡去新加坡啦。

引用:
原帖由 成功不在望 於 2021-6-10 10:14 AM 發表

留名等睇,年年都好多怪獸去面試
最鍾意報紙佬改的花名: 翻版 xxx

Any Chow,22歲,讀 Fashion Design,但係好似唔係好  Fashion。

Christina Lee,25歲,牛津大學畢業,高材生嚟,不過唔知係有肚腩仔定係件衫唔啱著,不如試下去參加中華小姐?

Fiona,24歲,餵你件衫出晒事……

Cecilia,25歲,旺角幾應執到幾件,不過入到圍嘅,應該。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]