• 瀏覽: 1,253
  • 回覆: 38
  據西班牙《馬卡報》報導,雖然外界有著種種美斯已接受巴塞合同的傳言,但現實是巴塞仍未給美斯(Lionel Messi)送上續約合約,而他與球會的合約21天後就到期了。

對於美斯的合約,巴塞有很多設想。比如作為巴塞球員續約2年,稅後年薪2500萬歐元。還有8年作為球會形象大使,8年的薪水1000萬歐元。拿樸達和美斯的父親確實進行了交流,也談了合約方面的一些問題,但還沒有給出具體的細節。

此外,美斯希望巴塞打造一個有競爭力的團隊,但到目前為止,巴塞除了免簽阿古路(Sergio Aguero)、埃里克·加西亞(Eric Garcia),買斷埃莫臣(Emerson Royal)外,並沒有作為,清洗方面也沒有進展。

現在,美斯沒看到巴塞給的續約合約,也沒看到巴塞打造有競爭力的陣容的決心,他何去何從,還真的很難說。

梅西年年誓師都呃9巴塞話拎歐聯

點知次次被大炒出局

今次可能係巴塞玩9梅西

事實係唔想同梅西續約

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13171271/1/20210610

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
巴塞係咪無錢?
快手搞個眾籌啦
畢竟梅西迷出名夠齊心
每人夾少少就可以幫助巴塞繼續供養梅西

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-10 12:33 PM 發表

巴塞係咪無錢?
快手搞個眾籌啦
畢竟梅西迷出名夠齊心
巴塞無錢要踢走梅西
又敗走多次
到時就好睇過戲

梅西:
又退化得快,人工又貴
重邊有用,早走早着

可能巴菜醒咗
唔同梅西續約!

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-10 01:27 PM 發表

又退化得快,人工又貴
重邊有用,早走早着

可能巴菜醒咗
唔同梅西續約!

高薪低能食8寶粥
巴塞受夠喇

梅西:
呢D新聞一陣就會比人話係老作
你想嬲死人咩

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-10 01:31 PM 發表

呢D新聞一陣就會比人話係老作
你想嬲死人咩
吹到梅西咁重要點解唔一早續約呢
加薪到7億歐週薪,違約金加到100億歐
對巴塞黎講無難度

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-6-10 01:34 PM 發表

吹到梅西咁重要點解唔一早續約呢
加薪到7億歐週薪,違約金加到100億歐
對巴塞黎講無難度
你都識講...佢地係吹.....奏

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-10 12:33 PM 發表

巴塞係咪無錢?
快手搞個眾籌啦
畢竟梅西迷出名夠齊心
眾籌? 靠班小朋友? 咁天真?

班小朋友, 個個都係講就兇狠, 做就... ...

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2021-6-10 01:54 PM 發表

梅西公認最高薪低能
巴塞覺醒得遲喇

梅西:
引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2021-6-10 01:54 PM 發表

巴塞唔續約真係喊死班小朋友

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-10 02:06 PM 發表

巴塞唔續約真係喊死班小朋友
接受唔到事實

梅西:
西西公主敗走西甲?

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2021-6-10 02:29 PM 發表

西西公主敗走西甲?
踢阿根廷都敗走啦
何況係西甲

梅西:
「過氣老退兼高薪低能」
「真係人見人怕」
「甩又甩唔到」
「都唔知點算」