• 瀏覽: 6,777
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
陳展鵬1993年入行16歲,由底做起。

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-10 03:39 PM 發表

係..我細佬D朋友識佢同校..佢似讀地利亞...人品O.K..佢讀中學冇乜衰野傳出來..默默耕耘

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-10 03:59 PM 發表

係..我細佬D朋友識佢同校..佢似讀地利亞...人品O.K..佢讀中學冇乜衰野傳出來..默默耕耘
係,煎pan返嚟tvb咁耐,每次睇佢啲劇,演技都有好大進步,唔會嚟嚟去去都果兩三個表情。做忠又有果份正氣,做奸角又有果份霸氣,好似天命和坤、張保仔旻皓。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-10 03:39 PM 發表

比起黎耀祥差好遠

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-6-10 04:09 PM 發表

比起黎耀祥差好遠
祥哥係煎pan前輩,我講煎Pan啲平輩,70後果班視帝。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-10 03:59 PM 發表

其實煎pan應該係TVB冇參加咩派別,咩樂小姐、珍姐同杜生果啲

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-10 04:05 PM 發表

係,煎pan返嚟tvb咁耐,每次睇佢啲劇,演技都有好大進步,唔會嚟嚟去去都果兩三個表情。做忠又有果份正氣,做奸角又有果份霸氣,好似天命和坤、張保仔旻皓。
但煎pan今次角色冇乜發揮..一般正義撚角色...再敢落去似馬俊偉定形正義撚角色

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-10 04:28 PM 發表

其實煎pan應該係TVB冇參加咩派別,咩樂小姐、珍姐同杜生果啲
佢好似珍姐派

靠運lo

之前班小生大逃亡

最慘係吳卓羲 有套戲仲要被陳展鵬搶走男一

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-10 05:09 PM 發表

但煎pan今次角色冇乜發揮..一般正義撚角色...再敢落去似馬俊偉定形正義撚角色
馬俊偉做正義撚嘅角色都好過陳展鵬

都算.

後台係假姐呀,唔靠後台都講得出。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-10 05:11 PM 發表

佢好似珍姐派
珍姐重用馬明多啲喎。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-10 05:09 PM 發表

希望佢接啲奸奸地男主角做下。

引用:
原帖由 狂P圖 於 2021-6-10 05:12 PM 發表

靠運lo

之前班小生大逃亡

最慘係吳卓羲 有套戲仲要被陳展鵬搶走男一
咁係咩劇?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]