• 瀏覽: 3,483
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
想一大班波友一齊睇,熱鬧好多

熱賣及精選
有限聚令,唔使諗!

疫情

發夢就有....

限聚令家中看。
周五周六連續兩晚有免費波!據ViuTV節目表顯示。
這條免費電視頻道會直播周六晚上9時開波的歐洲國家盃A組分組賽,由威爾斯對瑞士。
ViuTV早就宣布會免費直播周五深夜3時開賽的揭幕戰,A組的意大利對土耳其,換言之連續兩晚都有免費歐國盃播!

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
引用:
原帖由 hi窿哥 於 2021-6-11 05:59 AM 發表

有......港島有三個商場直播  我見搭哂景同大營幕
半夜都開 ?

大陸可能有,自己search 吓

引用:
原帖由 hi窿哥 於 2021-6-11 05:59 AM 發表

有......港島有三個商場直播  我見搭哂景同大營幕
咁得意,邊度攪啊,咁夜邊個落樓下睇  想去了解吓

引用:

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
咁我岩岩路過睇到康城商場旁既馬會有直播,好過無

附件

wx_camera_1623478545006.jpg(96.58 KB)

2021-6-12 05:53 PM

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-6-11 10:10 AM 發表

半夜都開 ?
商場無得開半夜有9點早場播都好

引用:
原帖由 ryumew 於 2021-6-12 05:53 PM 發表

咁我岩岩路過睇到康城商場旁既馬會有直播,好過無
梗係好唔過啦......

邊個話深夜無人外出睇波, 以前世界盃商場有直播, D人塞唒D睇波位, 搞到我出左商場都比人遮住唒, 睇唔到

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘
我是條廢中

走下一個又一個, 我愛妳, 但可惜已經太遲
如何聯絡?

處於極度不利的位置
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]