• 瀏覽: 759
  • 回覆: 12
行過魚檔,本來想買條多寶$60.
忽然老細叫有一條黑瓜子過吾到夜,$200叫我要益下我。ok有緣要了。
劏完淨重斤2。
梗系清蒸啦!😎🤓😍😋

附件

IMG_20210610_184643.jpg(132.68 KB)

2021-6-10 06:57 PM

我糸靚醫生
遊水海班。正

引用:
原帖由 專打護士 於 2021-6-10 06:57 PM 發表

忽然老細叫有一條黑瓜子過吾到夜,$200叫我要益下我。ok有緣要了。
劏完淨重斤2。
梗系清蒸啦!😎🤓😍😋
本星期一,在海鮮檔買了一條冰鮮紅瓜子,$130。都是普通。今次試下游水的。
紅瓜子因為太大,要斬開頭蒸。

附件

IMG_20210607_191010.jpg(136.42 KB)

2021-6-10 07:02 PM

IMG_20210607_202250.jpg(197.77 KB)

2021-6-10 07:02 PM

我糸靚醫生
諗住幫襯$60,變咗$200你益佢多啲

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙
真開心

引用:
原帖由 專打護士 於 2021-6-10 06:57 PM 發表

劏完淨重斤2。
梗系清蒸啦!😎🤓😍😋
最近好番晒可以食好野

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 大林林 於 2021-6-10 08:21 PM 發表

最近好番晒可以食好野
試用西瓜霜。食得到就食。人生苦短😘

我糸靚醫生
引用:
原帖由 專打護士 於 2021-6-11 12:55 AM 發表

試用西瓜霜。食得到就食。人生苦短😘
你乜事,西瓜霜醫喉嚨痛

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 大林林 於 2021-6-11 01:08 AM 發表

你乜事,西瓜霜醫喉嚨痛
標巴藥,好多飛滋

我糸靚醫生
引用:
原帖由 專打護士 於 2021-6-12 07:20 PM 發表

標巴藥,好多飛滋
要用標靶藥!祝你早日痊癒

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
中意食魚

引用:
原帖由 專打護士 於 2021-6-10 19:02 發表

本星期一,在海鮮檔買了一條冰鮮紅瓜子,$130。都是普通。今次試下游水的。
紅瓜子因為太大,要斬開頭蒸。
太大條會沙皮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]