• 瀏覽: 2,239
  • 回覆: 52
雖然這段時間媒體上有很多巴塞已與美斯(Lionel Messi)達成續約協議的消息,還有媒體言之鑿鑿地拿出一份所謂的10年合同,但現實是巴塞至今沒有官宣與美斯續約,而美斯本人也沒有就此表態。
在巴塞未正式與美斯續約之前,其它的球會仍然有機會引進他。來自西班牙電視六台的消息稱,曼城球會最近與美斯的父親進行了接觸,以瞭解引進美斯的可能性。
此前就有過曼城要引進美斯的傳言,但消息一會兒確認,一會兒又被否認。
西班牙電視六台表示,曼城現在確實想引進美斯,曼城和哥迪奧拿(Pep Guardiola)最大的夢想就是奪得歐聯,他們相信如果有美斯這位巨星對實力的加成,那實現目標會容易很多。而且現在引進美斯不需要轉會費,只需要承擔他的年薪就可以。
電視六台稱:「現在巴塞留住美斯的可能性是85%。」(伊雲)

https://soccer.sina.com.hk/news/3131/20210608/13161436/

要拎最高榮譽歐聯 唔係咁簡單ga光頭佬並唔係拎英超咁容易
大家覺得如果梅西去曼城 會否幫到曼城奪下夢想?

熱賣及精選
梅西真係屎波要求多
梅西老豆又係慘
幾十歲人又要代子坐監
又要周圍搵球會接收

無毒不丈夫。美C條粉腸居然呃個同自己稱兄道弟既黎破產邊沿既巴塞。然後騰個吉位出黎比自己過去。今個疫情真係見盡人間冷暖。

哥帥唔會想再被迫害多一次

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-6-10 09:34 PM 發表

哥帥唔會想再被迫害多一次
哥迪係聰明人
我就唔信佢會咁傻再上溫室小花當啦

曼城都算係數1數2容易痴到歐聯既球隊

我對美斯冇偏見,但我認為美斯99%唔會離開巴塞,佢係唔敢離開巴塞!

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-6-10 09:41 PM 發表

曼城都算係數1數2容易痴到歐聯既球隊
溫室小花成日想走
好心稱下自己幾多斤兩先啦

引用:
原帖由 andywong196922 於 2021-6-10 09:42 PM 發表

我對美斯冇偏見,但我認為美斯99%唔會離開巴塞,佢係唔敢離開巴塞!
溫室好食好住
小朋友又會忠心吹奏
點會走丫

好快就揭曉 我都估佢續約

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-6-10 08:38 PM 發表

雖然這段時間媒體上有很多巴塞已與美斯(Lionel Messi)達成續約協議的消息,還有媒體言之鑿鑿地拿出一份所謂的10年合同,但現實是巴塞至今沒有官宣與美斯續約,而美斯本人也沒有就此表態。
在巴塞未正式與美斯續約之前,其它的球會仍然有機會引進他。來自西班牙電視六台的消息稱,曼城球會最近與美斯的父親進行了接觸,以瞭解引進美斯的可能性。
此前就有過曼城要引進美斯的傳言,但消息一會兒確認,一會兒又 ...
美斯都系唔好去曼城好D,睇見今季光頭佬歐冠決賽神操作,自爆輸波,真系嚇死人

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-10 11:43 PM 發表

美斯都系唔好去曼城好D,睇見今季光頭佬歐冠決賽神操作,自爆輸波,真系嚇死人
以光頭佬依種 鳩猜戰術 除非有沙維+恩尼斯達 先有可能打得穿車仔條防線 人地真係穩如泰山

唔好呀~
巴塞一定要不惜代價永續梅西!
無左梅西巴塞根本就已經唔再係巴塞!

引用:
原帖由 軍鳩 於 2021-6-11 12:12 AM 發表

唔好呀~
巴塞一定要不惜代價永續梅西!
無左梅西巴塞根本就已經唔再係巴塞!
永續梅西 長捧國王盃 歐聯就可以少巴塞1個對手

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-6-11 12:15 AM 發表

永續梅西 長捧國王盃 歐聯就可以少巴塞1個對手
唔好搞錯~
其實我係怕梅西去到曼城太勁~ 利物浦會唔夠曼城打咋~
所以我咪想巴塞永續梅西囉~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]