• 瀏覽: 1,513
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 lf5499 於 2021-6-11 08:16 AM 發表

克羅地亞仲黑馬? 
係呀, 唔通係冷門?
2004年希臘就真係爆大冷!

分分鐘克入到決賽呢

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
熱賣及精選
法國牌面係勁,不過好似老咗D。賓斯馬喺皇馬幾勁,點知熱身賽已傷出。真係睇一丶兩埸正賽先知佢掂唔掂。比利時仲差過法國。主力夏神丶迪布尼都唔fit,絕對唔睇好。睇車仔奪歐冠,知道拳怕少壯,對英格蘭有D期望。要出曼治丶簡尼丶科頓,唔好出福頭丶250就有D機會。

大熱有 5 倍,即係熱而不穩啦

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-6-11 10:24 AM 發表

係呀, 唔通係冷門?
2004年希臘就真係爆大冷!

分分鐘克入到決賽呢
直頭魚腩有佢份,上次世界盃決賽贏唔到法國,克羅已經玩完左架啦

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-6-11 03:17 PM 發表

法國牌面係勁,不過好似老咗D。賓斯馬喺皇馬幾勁,點知熱身賽已傷出。真係睇一丶兩埸正賽先知佢掂唔掂。比利時仲差過法國。主力夏神丶迪布尼都唔fit,絕對唔睇好。睇車仔奪歐冠,知道拳怕少壯,對英格蘭有D期望。要出曼治丶簡尼丶科頓,唔好出福頭丶250就有D機會。
修夫基會揀曼治,科頓、哈利簡尼,福頭,屎達零。
我諗會出車仔,曼城球星,佢哋季尾好fit吓,利物浦球星唔多fit以前英格蘭領隊被迫英超豪門大牌球星,可能哥D所謂豪門大牌,有共同攻守同盟,英超球星好惡。英格蘭領隊唔敢點郁佢哋。
2002年世界盃前夕愛爾蘭教練麥卡菲和堅尼 (Roy Keane) 的矛盾和紛爭,導致後者被逐出隊,雙方不歡而散。結果,麥卡菲最終抵受不住輿論壓力,在世界盃後不久便辭任國家隊教練一職。

比利時球隊相對太老,退步.

支持英格蘭

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-6-11 03:17 PM 發表

比利時有Lukaku大勇!
不過係比18年世界盃差。。
法國太多好手, Mabappe基沙文Kante已經玩哂。。

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
引用:
原帖由 lf5499 於 2021-6-11 03:26 PM 發表

直頭魚腩有佢份,上次世界盃決賽贏唔到法國,克羅已經玩完左架啦
短短3年魚腩?
最少都入16強吧

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]