• 瀏覽: 1,214
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
老龍坑係界限街以南最高既山。位於何文田,交通方便。登完頂Q完標去食魚蛋粉

多謝收睇!

啲樓仲高過佢,呢間都算老牌魚旦店,係咪電器道呀?

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 11-6-2021 07:34 AM 發表

啲樓仲高過佢,呢間都算老牌魚旦店,係咪電器道呀?
馬寶道

風景、魚蛋粉,辣椒油都好吸引。😋

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
蛋師兄,尼個山仔細細,十幾廿分鐘就可以kill 標,師兄想減肥行尼啲山效果吾理想喎

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 11-6-2021 08:28 AM 發表

蛋師兄,尼個山仔細細,十幾廿分鐘就可以kill 標,師兄想減肥行尼啲山效果吾理想喎
夏天天氣炎熱就係行呢D短線既

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-11 08:29 AM 發表

夏天天氣炎熱就係行呢D短線既
你又啱,等秋天涼些少就係行山季節,蛋兄你吾講都吾知,原來尼個山係九龍界限街以南最高,升曬班。👍👍

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 11-6-2021 08:32 AM 發表

你又啱,等秋天涼些少就係行山季節,蛋兄你吾講都吾知,原來尼個山係九龍界限街以南最高,升曬班。👍👍
秋天行長綫

現在夏季,蛋兄下次我推介行簡單的市區九龍仔公園的格仔山,輕鬆容易,有風景,山下一樣有德昌魚旦粉

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 11-6-2021 08:36 AM 發表

現在夏季,蛋兄下次我推介行簡單的市區九龍仔公園的格仔山,輕鬆容易,有風景,山下一樣有德昌魚旦粉
我行山目的係去 Q標,仲要係靚既標,格仔山條標唔靚

引用:
原帖由 bobo_wong 於 11-6-2021 08:24 AM 發表

風景、魚蛋粉,辣椒油都好吸引。😋
多謝太靚婆捧場留言支持

多發點照片啊。

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-11 07:27 AM 發表

老龍坑係界限街以南最高既山。位於何文田,交通方便。登完頂Q完標去食魚蛋粉

12417105 12417106 12417107 12417108 12417109 12417110 12417111 12417112 12417113 12417114

多謝收睇!
蛋蛋,呢個頂,有尐流。。。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 11-6-2021 10:16 AM 發表

蛋蛋,呢個頂,有尐流。。。
佢都係一條靚標

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-6-11 10:17 AM 發表

佢都係一條靚標
其實我覺得個個標都差不多,吾同嘅係kill標嘅過程。山不在高,領略的過程重要。😄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]