• 瀏覽: 6,464
  • 回覆: 111
  • 追帖: 4
16叔昨日被通知pantry儲備空虛,聽後當然要入貨啦。。。
人事物部同事問。。。買多少?16回話。。。一車喇
購物單送來了。。。未到參仟啫
錢搵嚟使、笨唔係搵嚟嘥!
Happy 仔時間到了)))大家都Happy。。。

附件

IMG-20210609-WA0001.jpg(266.47 KB)

2021-6-11 08:38 AM

IMG-20210609-WA0005.jpg(161.02 KB)

IMG-20210611-WA0000.jpg(151.68 KB)

IMG-20210611-WA0001.jpg(149.75 KB)

2021-6-11 08:45 AM

用yuu儲分咪發達啦!

去惠康好

你個糧倉都好大喎

you are so rich

咁好福利

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
做個有錢人,你話幾好呢.

三幸隻芝士杏仁米餅, 星期三去AEON買, 起碼平二元以上。
出公數係唔同D.....

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
肥胖宅男人士

哇,你真的會吃啦

我就我,人間唔一樣嘅煙花。
入好多貨

好多物滿滿一購物車

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-6-11 08:38 AM 發表

16叔昨日被通知pantry儲備空虛,聽後當然要入貨啦。。。

最尾果張相唔關事喎~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-6-11 08:38 AM 發表

你等唔切消費券啦~
即刻就要買買買...

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:

茶水房阿姐應得嘅

主題標籤 #零食
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]