• 瀏覽: 2,809
  • 回覆: 100
據西班牙《世界體育報》報導,韋拿杜姆之後,巴塞又有一大目標收購面臨被截胡的危險。

27歲迪比很長時間以來都和巴塞聯繫在一起,這位荷蘭前鋒與里昂的合約6月30日到期,此前各種消息都認為,巴塞引進他已是已經決定的事情了,但現在來看,情況不是如此。

《世界體育報》透露,巴塞之所以遲遲未能官宣迪比的加盟,是因為祖雲達斯強勢介入了。祖雲達斯給迪比開出的合約條件比巴塞要好,在年薪方面,比巴塞給的高出了300萬歐元。

值得一提的是,巴塞現在的態度和在引進韋拿杜姆一事上的態度一致,那就是不加入競拍:巴塞只能給出這個條件,不會再加錢了。

巴塞希望高文能發揮作用,利用自己與迪比的良好關係,勸說這位球員加盟巴塞。然而從目前的情況來看,情況對巴塞十分不利。

睇黎8寶粥唔係人人都鍾意食
年年被大炒令人卻步
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13175883/87/20210611

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
人工又低
又要跑埋坑害隊友世五梅嗰份
正常都唔會去

難道引入迪比頂替阿朗既傳聞係真?

引用:
原帖由 lis626 於 2021-6-11 10:57 AM 發表

人工又低
又要跑埋坑害隊友世五梅嗰份
正常都唔會去
踢巴塞分分鐘有汗出無糧出

梅西:
會會全部免簽球員,都比其它球隊搶晒?

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-11 11:03 AM 發表

C朗挑戰完意甲聯賽+盃賽大滿貫+神射手先走

梅西:
引用:
原帖由 k514 於 2021-6-11 11:05 AM 發表

會會全部免簽球員,都比其它球隊搶晒?
巴塞個朵臭晒
唔靠高薪點吸引人加盟

梅西:
免簽仲要減人工
係得巴塞先會做得出

梅西:
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-11 11:03 AM 發表

唔知迪比踢唔踢得慣注碼足球

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-6-11 11:05 AM 發表

踢巴塞分分鐘有汗出無糧出
咁又係阿
巴塞仲要出糧比關鍵先生,力保國王大盃

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
兒時夢想呢招行唔通㗎啦

引用:

都有機會,雖然迪比基本功都係同朗朗一樣係麻麻,但後生好多人工又平好多,絕對係有贏冇輸嘅替代🤔

引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-11 12:34 PM 發表

唔知迪比踢唔踢得慣注碼足球
人地唔想變豬隊友

梅西:
引用:
原帖由 吹奏羚羊1899 於 2021-6-11 12:34 PM 發表

咁又係阿
巴塞仲要出糧比關鍵先生,力保國王大盃
眼見梅西有糧出而自己無

梅西:
引用:
原帖由 louie186 於 2021-6-11 12:35 PM 發表

兒時夢想呢招行唔通㗎啦
現實係殘酷
有人睇錢緊要D

梅西:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]