• 瀏覽: 950
  • 回覆: 28
  C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)近日接受了媒體的採訪。在談到葡萄牙隊奪冠的可能性時,他表示:「現在承諾奪冠以及做出預測沒什麼用。球迷的期望很高,因為國家隊表現不錯。」

「我們近年來贏得了兩個非常重要的冠軍,這讓球隊帶著責任。我們總是為勝利而戰,這不是是現在,曆代都是如此。」

葡萄牙和法國、德國同在一個小組,C.朗拿度表示:「我們尊重所有球隊。現在是歐國盃決賽週,沒有輕鬆的比賽。我們是一支高水平的球隊,歐國盃衛冕冠軍,還是第一屆歐國聯冠軍,沒有人會忘記這一點。我們必須在每場比賽中保持最佳水平。」

談到個人,C.朗拿度表示:「2020歐國盃對我而言,就像是第一次參加大賽。我感覺自己的動力和 2004 年我第一次參加歐國盃時一樣,或者更足。我們是衛冕冠軍,再次成為了贏得獎盃的候選球隊之一。」

C朗唔誓師係明智之舉

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13175013/1/20210611

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
C朗再拎多次國家隊冠軍
有人又嬲到震晒
2次國家隊冠軍追極都得個吉
要追3次更加無可能

梅西:
排人牆縮頭
射罰球飛機
交個波都可以交出界
又真係唔知點奪冠

引用:
原帖由 louie186 於 2021-6-11 02:12 PM 發表

排人牆縮頭
射罰球飛機
交個波都可以交出界
又真係唔知點奪冠
完美帽子戲法都9次啦
C朗咪照拎34冠

梅西:
決賽冇佢一定贏

引用:
原帖由 louie186 於 2021-6-11 02:12 PM 發表

排人牆縮頭
射罰球飛機
交個波都可以交出界
又真係唔知點奪冠
唔識好似梅西咁哄小朋友係差緊啲

反正FANS都唔係J 呢D
落到場跳下高~沖下刺已經大把人吹奏~

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-6-11 02:36 PM 發表

唔識好似梅西咁哄小朋友係差緊啲
誓完師但自己累失冠
咁呃人法的確幾唔啱

梅西:
引用:

排人牆縮頭
射罰球飛機
交個波都可以交出界
又真係唔知點奪冠
企場邊就得啦

有動力有乜用,根本各方面退晒步。

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-11 03:07 PM 發表

企場邊就得啦
C朗33冠都係企場中攞

梅西:
引用:
原帖由 kenken747 於 2021-6-11 03:07 PM 發表

有動力有乜用,根本各方面退晒步。
人老梗係會差D
比利老馬都踢唔到咁耐高峰期

梅西:
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-11 03:07 PM 發表

企場邊就得啦
唔洗咁快驚到叫阿朗企場邊既

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
C朗好衰...明串梅西冇用

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]