• 瀏覽: 35,714
  • 回覆: 387
引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-14 02:23 PM 發表

貝依霖都飛起佢
你點知

熱賣及精選
引用:
原帖由 larry64 於 2021-6-11 12:16 PM 發表

https://www.facebook.com/100003717698520/posts/2259329787534256/?d=n
隨着香港電影的沒落,他們的演出機會就越來越少。
他們只有看不到的未來,只有夢想,現在什麼都沒有。
但我口中的「他們」,至少沒有像周柏豪這些賤人一樣,為求達到目的而出賣香港人的尊嚴。

周柏豪係咪咩前途都無哂?
邊位前輩影帝呢

引用:
原帖由 古時勁羊 於 2021-6-11 09:10 PM 發表

可能係AV影帝
印象中,阿澤未拍過三級片,需然佢有條件拍~

引用:
原帖由 Fritz31 於 2021-6-11 03:28 PM 發表

好易分啫 !97年前在香港出生既咪真香港人,97年後由大陸來港定居同所生既子女,咪大陸人羅 ~ 咁簡單都問 ? 你唔識分,我咪教你口羅  ~
97前出世嘅曉飛?你呢個思想完全係一啲大陸落黎或者大陸到港生嘅後代想法,驚比人知你哋係移民後代,所以開口埋口標榜自己係香港人真香港人咁on9,其實根本冇人去歧視你地,只係你班濕鳩冇自信歧視自己同遲過你地落黎香港嘅同胞

引用:
原帖由 larry64 於 2021-6-11 12:16 PM 發表

https://www.facebook.com/100003717698520/posts/2259329787534256/?d=n
隨着香港電影的沒落,他們的演出機會就越來越少。
他們只有看不到的未來,只有夢想,現在什麼都沒有。
但我口中的「他們」,至少沒有像周柏豪這些賤人一樣,為求達到目的而出賣香港人的尊嚴。

周柏豪係咪咩前途都無哂?
64仔d 印度病毒加英國病毒 再出埋日本病毒  齊哂

戇鳩,本來之前嚟香港仲可以比你班友掟雞蛋,小媽拆蟹,遊行,比你班黃.屍黑暴搞一搞,以後乜都真係唔使做,成個香港比黑暴攬炒哂

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-6-15 12:39 AM 發表

邊位前輩影帝呢
係咪杜文甴?

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2021-6-11 01:23 PM 發表

前輩,咪即係廢佬咯。
又係嗰D,自己走人,叫人唔好走嘅趴街。
同意

唔再信果d所謂影帝最佳電影

無風骨嗰個嗎?

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2021-6-16 07:03 AM 發表

97前出世嘅曉飛?你呢個思想完全係一啲大陸落黎或者大陸到港生嘅後代想法,驚比人知你哋係移民後代,所以開口埋口標榜自己係香港人真香港人咁on9,其實根本冇人去歧視你地,只係你班濕鳩冇自信歧視自己同遲過你地落黎香港嘅同胞
講得好呀,ching
早過人少少出來就話真香港人,
真係笑死人

人地唔靠自己果邊就話唔會合作,跟本同yc冇分別。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]