• 瀏覽: 946
  • 回覆: 13
可愛下年走罷啦

熱賣及精選
Clippers 入波嘅% 都唔差, 係 Jazz 呢兩場手風順, 冇計

有條友又話今代NBA球員個個射3分都好準嘅?

空哂射波,心理壓力好大

防守太好?😂定係唔防都唔識入?咁牛仔輸得好慘。

不知點解, 睇左clippers兩年, 總有種感覺就是, 無一種團結一條心既感覺,之間唔夠friendly, 各顧各, 落場似為交差就算,冇一種想幫球隊攞冠車既火, 係邊度出呢個問題? 領隊? 隊長 ?............ 睇極呢隊波都有種沉悶既感覺....

我覺得勇士好團結,公鹿都係好團結好friendly, 76人都給我好團結.....

引用:
原帖由 讓球達人 於 2021-6-11 07:44 PM 發表

不知點解, 睇左clippers兩年, 總有種感覺就是, 無一種團結一條心既感覺,之間唔夠friendly, 各顧各, 落場似為交差就算,冇一種想幫球隊攞冠車既火, 係邊度出呢個問題? 領隊? 隊長 ?............ 睇極呢隊波都有種沉悶既感覺....

我覺得勇士好團結,公鹿都係好團結好friendly, 76人都給我好團結.....
KL打法同性格唔夠燃, 就算佢連得8分, 都感染唔到隊友.

引用:
原帖由 日落武士 於 2021-6-11 08:43 PM 發表

KL打法同性格唔夠燃, 就算佢連得8分, 都感染唔到隊友.
宜家呢隊clippers冇一個感染和團結班波,
前屆速龍奪冠有Kyle Lowry係隊中團結其他隊友, 自己又肯帶頭退後一格配合KL, KL就只需專注個人比賽就是....

引用:
原帖由 讓球達人 於 2021-6-11 09:06 PM 發表

宜家呢隊clippers冇一個感染和團結班波,
前屆速龍奪冠有Kyle Lowry係隊中團結其他隊友, 自己又肯帶頭退後一格配合KL, KL就只需專注個人比賽就是....
KL串連真係麻麻地, 佢係刺客多過大將.
佢係有能力殺死比賽, 但頂多係單兵對砍, 唔係大軍壓境.
呢2年既clippers就係妄想KL可以進化做大將, 可以lead到隊波.

季中搵rondo番黎都係想佢串連隊波. PG狀態好個日應該都可以.

PG同KL 2個頂級側翼走埋一切真係幾資源錯配, 是但配一個當家後衛都夠champ

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-6-11 01:59 PM 發表

Clippers 入波嘅% 都唔差, 係 Jazz 呢兩場手風順, 冇計
三分30投11中,lue用一星四射已經用到走火入魔,今場仲要DNP三分不穩既rondo,下下要用可愛做發起點根本唔係佢最擅長

引用:
原帖由 日落武士 於 2021-6-11 09:23 PM 發表

呢2年既clippers就係妄想KL可以進化做大將, 可以lead到隊波.

季中搵rondo番黎都係想佢串連隊波. PG狀態好個日應該都可以.

PG同KL 2個頂級側翼走埋一切真係幾資源錯配, 是但配一個當家後衛都夠champ
都有同感.....
如果換走PG, 換返一個像CP3這類會睇局勢既球員去配合KL應該會好d.....

引用:
原帖由 Davin_abc_123 於 2021-6-11 03:47 PM 發表

空哂射波,心理壓力好大
吾入好L瘀皮

在今天的比賽最後時刻,快艇連續錯失6個空位三分。

最尾連炒6個,我記得有3,4球係可愛交比佢地

引用:
原帖由 日落武士 於 2021-6-11 09:23 PM 發表

可愛唔係串連有問題,係性格太沉默冇激情
有冇發覺D隊友唔鍾意同佢拍手同佢慶祝?今日有球cousin舉高隻手同佢拍手,可愛竟然唔係舉高隻手同佢拍,cousin就放低隻手拍落可愛隻手度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]