• 瀏覽: 394
  • 回覆: 12
我買定花生, 薯片,汽水......明天打算涼住冷氣在家一邊睇電影 , 一邊開住手機睇直播 , 雙重享受
大熱天時 , 有咩好得過睇住阿Sir/madam捉曱甴,捉黑衣 , 黑暴精神病發作 , 簡直係娛樂大家啦

熱賣及精選
煽惑參與圍警總囚10月 周庭明天出獄
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0611_00822_001.html

撞正陸一二出獄
咁巧合

282 派錢上0.5 就會有人表演

都係出去行吓啦,宅男!

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-6-11 03:07 PM 發表

都係出去行吓啦,宅男!
係cwb搵個靚位, 打住邊爐睇下戲

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-6-11 01:31 PM 發表

煽惑參與圍警總囚10月 周庭明天出獄
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/bkn-20210611115944057-0611_00822_001.html

撞正陸一二出獄
咁巧合
嘩!乜真係有禁巧合既事?

引用:
原帖由 jon12345 於 2021-6-11 03:52 PM 發表

係cwb搵個靚位, 打住邊爐睇下戲
天文台預告,掛一號風球呀~

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-6-11 04:20 PM 發表

天文台預告,掛一號風球呀~
唔會一吹就散下嘩, 會無戲睇架喎

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-6-11 01:17 PM 發表

我買定花生, 薯片,汽水......明天打算涼住冷氣在家一邊睇電影 , 一邊開住手機睇直播 , 雙重享受
大熱天時 , 有咩好得過睇住阿Sir/madam捉曱甴,捉黑衣 , 黑暴精神病發作 , 簡直係娛樂大家啦
大家又唔明, 班飯民, 曱甴黑暴口裡說不, 身體最誠實
跟本佢地想有錢齊齊搵, 而家要警察搵OT錢

所以大家知班飯民, 曱甴黑暴諗乜啦

引用:
原帖由 ViolateCarRepor 於 2021-6-11 04:38 PM 發表

大家又唔明, 班飯民, 曱甴黑暴口裡說不, 身體最誠實
跟本佢地想有錢齊齊搵, 而家要警察搵OT錢

所以大家知班飯民, 曱甴黑暴諗乜啦

原來班飯民, 曱甴黑暴...全部都係無本事在正途搵錢 , 包括班犯民律屍 , 梁瓜傑都要靠食黃人黑暴曱甴人血饅頭 , 為發達易

預約拘捕日

希望警方有多啲高科技搜證,唔即時拘捕都要事後算賬

班飯桶民、搞左30幾年自油聞主肚滿腸肥,一事無成

梗係有啦,大把懵仔仆出去啊,等睇一幕………“警察活捉曱甴記”,期待警察利用新裝備(電槍)嚟消滅曱甴。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]