• 瀏覽: 21,365
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
癖好

熱賣及精選
係愛啊~哈你

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-6-11 04:18 PM 發表

佢有batman嘅超能力!
有batman嘅身家就話有用啫

引用:
原帖由 vampire912 於 2021-6-14 05:01 PM 發表

有batman嘅身家就話有用啫
你有冇睇正義聯絡架?閃電俠問batman有乜超能力,barman 咪話I am rich囉!

引用:
原帖由 永治 於 2021-6-11 02:52 PM 發表

只可以講真愛

晴報全文:
越南義安省一段年齡相差20載的婚姻引起當地人關注。據當地傳媒報道,27歲男子Thien(化名)原本與小5歲的女友成婚,但婚後二人感情由濃轉淡,共同話題日漸減少,Thien感覺孤單繼而開始在網上結交朋友,其後與47歲女子Houng(化名)相遇。

報道指2人互相知道對方年齡,但相處過後一見如故,言談十分投契,關係亦由網友發展成近乎戀人。然而H ...
個47歲女人,婚宴照,好大波,真定假?

好明顯係俾人包左

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-6-14 05:04 PM 發表

你有冇睇正義聯絡架?閃電俠問batman有乜超能力,barman 咪話I am rich囉!
我記得超人問Batman點解可以幫佢喺銀行攞番間屋,Batman話我買咗間銀行,太深印象,師兄講嘅我宜家都有番記憶,唔該晒 !  

@聖利aaron 姓葉果條老落妝都係咁

引用:
原帖由 海島野生 於 2021-6-11 03:12 PM 發表

重口味
可能22歲嬌妻仲豬扒。

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-11 03:53 PM 發表

啱傾都要屌得落先得架
老老實實, 我揀女性朋友, 都要揀啲想屌嘅先會同佢地傾多句偈
樣唔掂嗰啲真係只得 hi.bye
呢件食唔落 仲點溝通?

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。
男女平等
大把靚女嫁老坑啦。

講真,對個22歲女打激應該幾大

年少不知富婆好 錯把少女當成寶 佢都算先知先覺

係咪
阿姨我不想努力了?!

引用:
原帖由 applebbkk1982 於 2021-6-11 03:28 PM 發表

她有個人之處?
床技 強勁?
口技 之強?
都唔係,應該係男人扮嘅!

提示:支持鍵盤翻頁左 右