• 瀏覽: 15,651
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
之前有個 YOUTUBER 訪問前大台姐仔,話好多明星都係有飯局價,之後又比人炒返起莊思敏個飯局價係 1200 萬……
明星飯局就聽得多,但係飯局請明星有乜用??
真係去食個飯就算?金魚睇得又唔__得
加上我有 1200 萬,我真係唔會請莊思敏
是是但但請成個 MODEL 仔或者半紅不黑嘅暗星,睇得又玩得,食完飯仲可以糖水直落嘿嘿嘿
食埋餐飯加埋酒店錢,分分鐘仲有 1000 萬淨,玩多個星期都仲得……
而且,莊思敏靚咩?

鋤禾日當午,上課仿真辛苦,一本小破書,一坐一下午
熱賣及精選
引用:
原帖由 Neva 於 2021-6-11 03:06 PM 發表

之前有個 YOUTUBER 訪問前大台姐仔,話好多明星都係有飯局價,之後又比人炒返起莊思敏個飯局價係 1200 萬……
是是但但請成個 MODEL 仔或者半紅不黑嘅暗星,睇得又玩得,食完飯仲可以糖水直落嘿嘿嘿
食埋餐飯加埋酒店錢,分分鐘仲有 1000 萬淨,玩多個 ...
唔係以為1200萬齋食飯咁天真下話?

有價無市
我都可以話自己1億

咁恐怖千二萬,係咪佢俾返我咁又唔拒

1200萬一定系港幣咩

班記你老母又老作

莊屎敏又假波12000就差不多,仟貳萬一定係陰司紙

唔好作大D

假波真係無興趣

呢條難化臭蟹都值得用千二萬精蟲射佢,
細妹就多啲值過億精蟲

引用:
原帖由 Neva 於 2021-6-11 03:06 PM 發表

食埋餐飯加埋酒店錢,分分鐘仲有 1000 萬淨,玩多個 ...
一千萬就唔洗這條女啦, 可能幾個好過佢都得

我聽過朋友的FRIEND講, 佢話脫過有鬼佬包左4條MODEL去外國陽光海灘的VILLA 玩5日
可能都唔洗一千萬

而家只是"飯局" 比到盡磨一晚, 就算你後生都系7次/日

我覺吹水多

佢自己比人jer吓話😂😂😂

引用:

呢個傻婆講野你都信

唔可能既野吹到上天又如何

一千萬?點比呀?
就算大把錢要銀行郁一郁一千萬你估容易呀?

cash呀?咪好能大箱?

通常未見過錢既「作者」先會作呢個牌頭出黎

引用:

所以你咪窮人思想囉就係話俾人知,佢唔值,都捨得畀呀

主題標籤 #莊思敏
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]