• 瀏覽: 13,142
  • 回覆: 40
  • 追帖: 3
本主題由 mhmimi 於 2021-6-17 07:29 PM 提升
今次喺京東一共買咗3樣野,3樣加埋299人仔,用咗優惠買滿299減50,另外用mastercard再減10蚊,直送香港,幾日就送到,都幾快。

第一樣係ipad鍵盤,佢配件好多,除咗個鍵盤,仲有個保護套同埋滑鼠,包得都幾好。個保護套摸落去手感都唔錯,成set野用起上嚟都幾方便。最重要係個鍵盤係磁吸,可以自行調節位置,呢個好滿意。

#2 繼續介紹

熱賣及精選
引用:
原帖由 kydiary 於 2021-6-11 03:54 PM 發表

今次喺京東一共買咗3樣野,3樣加埋299人仔,用咗優惠買滿299減50,另外用mastercard再減10蚊,直送香港,幾日就送到,都幾快。

#2 繼續介紹
第二樣係小米榨汁機,睇中佢細細杯,好方便擕帶。而佢實物都真係唔大,外型都幾靚,擺喺公司幾方便。不過缺點係佢真係幾重手,比想像中重。

第三樣係兔子小夜燈,睇圖已經好中意!初初擔心會唔會實物同圖不符,但送到嚟發現真係一模一樣!佢成隻都好軟淋淋,好好摸,佢仲會變色,可愛得嚟好實用!

今次買既呢3樣野都好滿意,品質都唔錯,價錢都幾實惠

盞兔兔燈好靚!

樓主 @kydiary   ,你好
最近香討京東618購物節活動,歡迎你都嚟玩吓!參加支持啦~

參加活動即有機會贏取iPhone12、Dyson風扇及其他豐富獎品!
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29948423

引用:
原帖由 Discuss活動大使 於 2021-6-11 04:26 PM 發表

樓主 @kydiary   ,你好
最近香討京東618購物節活動,歡迎你都嚟玩吓!參加支持啦~

參加活動即有機會贏取iPhone12、Dyson風扇及其他豐富獎品!
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29948423
好呀

引用:
原帖由 kydiary 於 2021-6-11 03:59 PM 發表

第二樣係小米榨汁機,睇中佢細細杯,好方便擕帶。而佢實物都真係唔大,外型都幾靚,擺喺公司幾方便。不過缺點係佢真係幾重手,比想像中重。

影片

今次買既呢3樣野都好滿意,品質都唔錯,價錢都幾實惠https://media.tenor.com/images/831097faeff5f74f4c75a818e2addf4f/tenor.gif
隻兔仔真係好靚好得意,如果有女友都想買隻送俾佢
隻杯之前睇大陸視頻有人分享話買完最少用10大其中之一
原因係類似健身會席咁...因為都幾麻煩,買個生果要切開哂放入去(唔好太大舊)個up主話不如就咁食
不過呢d野好睇個人,你鍾意就ok (健身會席都有人買完套票真係成日去)
另外有個po都分享京東最近優惠,最近好多著數,你可以搵搵,多謝分享

引用:
原帖由 少洛 於 2021-6-11 09:30 PM 發表

隻兔仔真係好靚好得意,如果有女友都想買隻送俾佢
隻杯之前睇大陸視頻有人分享話買完最少用10大其中之一
原因係類似健身會席咁...因為都幾麻煩,買個生果要切開哂放入去(唔好太大舊)個up主話不如就咁食
不過呢d野好睇個人,你鍾意就ok (健身會席都有人買完套票真係成日去)
另外有個po都分享京東最近優惠,最近好多著數,你可以搵搵,多謝分享
係呀,隻兔仔真係好可愛,價錢又唔貴~
個榨汁機我就仲未用🤣不過真係重咗啲~

搾汁機有興趣

正。
京東運費如何?

兔仔燈

引用:
原帖由 eatgreen 於 2021-6-12 12:06 AM 發表

搾汁機有興趣
試完話你知好唔好用

引用:
原帖由 天生有牛 於 2021-6-12 10:15 AM 發表

正。
京東運費如何?
我今次買冇運費,我估係因為喺個app到拎咗優惠券

引用:
原帖由 2Ocean 於 2021-6-12 01:16 PM 發表

兔仔燈
真係好可愛,50蚊人仔咋

引用:
原帖由 kydiary 於 2021-6-12 08:03 PM 發表

我今次買冇運費,我估係因為喺個app到拎咗優惠券
唔該

京東好像不能用支付寶香港。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]