• 瀏覽: 7,654
  • 回覆: 61
仲記得曾志偉入主嘅時候報紙寫可能要接咗個節目.... from hindsight 而家要多謝佢哋去搵呢班有潛質嘅學員同拍好多線上線下嘅片令到班人入曬屋.... 當然曾志偉同王祖藍睇到個節目嘅亮點冇band佢有眼光.... 期待今個禮拜六嘅一集一定會破同時段收視紀錄

熱賣及精選
兵貴神速

嘭嘭聲
暑假開幾場
星夢學員女神演唱會

熱度一過
執輸行頭

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-6-11 04:30 PM 發表

兵貴神速

嘭嘭聲
暑假開幾場
星夢學員女神演唱會

熱度一過
執輸行頭
其實唔使咁市儈.... 啲學生都要讀書... 你慢慢煲個湯.... 點都好食過microwave波仔飯

引用:
原帖由 香煎滴滴西瓜 於 2021-6-11 04:35 PM 發表

其實唔使咁市儈.... 啲學生都要讀書... 你慢慢煲個湯.... 點都好食過microwave波仔飯
一眾人等中左情花毒
肚餓

大丈夫
性情如火
力拔山河
如果四大同無線一直不和,就要依賴星夢歌手唱歌
要人管星夢,所以有人一直唔想和解,唔想無份工

引用:
原帖由 劍城京介 於 2021-6-11 04:45 PM 發表

如果四大同無線一直不和,就要依賴星夢歌手唱歌
要人管星夢,所以有人一直唔想和解,唔想無份工
呢個真,多得有四大既歌星黎做導師,增加比賽既可觀性。

身在漢奸之城,心感疲累。
引用:
原帖由 香煎滴滴西瓜 於 2021-6-11 04:16 PM 發表

仲記得曾志偉入主嘅時候報紙寫可能要接咗個節目.... from hindsight 而家要多謝佢哋去搵呢班有潛質嘅學員同拍好多線上線下嘅片令到班人入曬屋.... 當然曾志偉同王祖藍睇到個節目嘅亮點冇band佢有眼光.... 期待今個禮拜六嘅一集一定會破同時段收視紀錄
前人種樹,俾曾志偉同王祖藍乘涼!

引用:
原帖由 智若愚 於 2021-6-11 04:48 PM 發表

呢個真,多得有四大既歌星黎做導師,增加比賽既可觀性。
如果TVB同四大無和解
就要睇Hana同吳若希做導師教人唱歌

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-6-11 05:02 PM 發表

如果TVB同四大無和解
咁就變成胡鬧喜劇喇

歌曲版權先大獲,唔通全部唱自家歌咩,
一定唔會爆出《戀愛預告 》.《沒有你還是愛你》

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-6-11 05:02 PM 發表

如果TVB同四大無和解
咩邏輯推論?市場無獨立音樂人,可當導師咩?

引用:
原帖由 劍城京介 於 2021-6-11 05:16 PM 發表

歌曲版權先大獲,唔通全部唱自家歌咩,
一定唔會爆出《戀愛預告 》.《沒有你還是愛你》
要抽陳年舊歌谷人氣?死得!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-6-11 05:19 PM 發表

要抽陳年舊歌谷人氣?死得!
咁結果係咪死得呢?
我意思係可以揀多d唱片公司歌,唔代表首歌新定舊

引用:
原帖由 香煎滴滴西瓜 於 2021-6-11 04:16 PM 發表

多撚謝佢。。。咩班人佢瞓練出黎架?

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-6-11 04:30 PM 發表

兵貴神速

嘭嘭聲
暑假開幾場
星夢學員女神演唱會

熱度一過
執輸行頭
再拍個節目,叫星夢放暑期

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]