• 瀏覽: 10,289
  • 回覆: 34
  • 追帖: 2
河口湖是觀賞富士山最佳的地點之一, 富士山的山加上河口湖的水, 組成絕美的圖畫

熱賣及精選
黃昏的富士山又是另一種風光
,

前年有考慮去河口湖,後來覺得太麻煩,轉左其他地方。往事只能回味。

引用:
原帖由 迷途中的羔羊 於 2021-6-14 07:05 PM 發表

前年有考慮去河口湖,後來覺得太麻煩,轉左其他地方。往事只能回味。
在新宿西口有富士急行巴士直到河口湖, 很方便, 回程更可先到御殿場Outlet血拼後才回新宿。河口五湖間有巴士周遊券, 一票通行, 但班次有限,時間較難掌握, 我是到河口湖再租車自駕, 方便得多

除了富士山外, 河口湖自己也有不錯的景色。

引用:
原帖由 PLN漂流男 於 2021-6-14 08:50 PM 發表

在新宿西口有富士急行巴士直到河口湖, 很方便, 回程更可先到御殿場Outlet血拼後才回新宿。河口五湖間有巴士周遊券, 一票通行, 但班次有限,時間較難掌握, 我是到河口湖再租車自駕, 方便得多12427194
都唔知幾時先可以再去

謝謝分享,太掛住富士山🥰🥰

引用:
原帖由 PLN漂流男 於 2021-6-13 12:49 AM 發表

河口湖是觀賞富士山最佳的地點之一, 富士山的山加上河口湖的水, 組成絕美的圖畫
我好多年前初詣拍既照片,我都好懷念

引用:
原帖由 PLN漂流男 於 2021-6-13 12:49 AM 發表

河口湖是觀賞富士山最佳的地點之一, 富士山的山加上河口湖的水, 組成絕美的圖畫12422161 12422162 12422163 12422164 12422165
富士山好靚啊!

提示: 違規內容已被屏蔽
好彩18年11月有去睇紅葉,否則都唔知幾時先去河口湖

懷念!!

引用:
原帖由 六合財子 於 2021-6-23 10:36 AM 發表

有排唔使去
咪就係囉,要隔離就唔洗去。

引用:
原帖由 六合財子 於 2021-6-23 10:36 AM 發表

有排唔使去
睇新聞話日本決定倒核廢水落海,如果真係咁做,起碼要等多20年先再去

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]