• 瀏覽: 14,520
  • 回覆: 325
你睇香討甚熱烈討論至其他網媒報導就知,ViuTV 冇可能有得比

熱賣及精選
ViuTv 一直都係偷TVB人氣

同行非敵國
船大吾掗海

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-6-13 12:47 PM 發表

同行非敵國
船大吾掗海

D女學員真係有氣質,有天份

吾係姑爺fred,哈比儀個堆夾硬推

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-6-13 12:22 PM 發表

你睇香討甚熱烈討論至其他網媒報導就知,ViuTV 冇可能有得比
吸引過乜姜乜鏡

引用:
原帖由 Change 於 2021-6-13 01:02 PM 發表

吸引過乜姜乜鏡
之前吹套Error 自肥係神作,直頭亂黎

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-6-13 01:07 PM 發表

之前吹套Error 自肥係神作,直頭亂黎
見到班怪物都反胃

TVB之前超級巨聲1、2都好瘋狂,真真正正既全民熱潮。

而且TVB果啲參賽者大多背景好或出身好。

之前超級巨聲個個都係十幾廿歲既大學生。

全民造星班超齡後生仔,平均年齡接近三十歲。只得舊姜較為後生,但佢只係一個讀書唔成發明星夢既MK氣質後生仔,成個package都唔多好。

YouTube熱門經常入頭10名

引用:
原帖由 薰衣草123(2) 於 2021-6-13 04:00 PM 發表

而且TVB果啲參賽者大多背景好或出身好。

之前超級巨聲個個都係十幾廿歲既大學生。

全民造星班超齡後生仔,平均年齡接近三十歲。只得舊姜較為後生,但佢只係一個讀書唔成發明星夢既MK氣質後生仔,成個package都唔多好。
TVB 啲嘢係正氣正路啲嘅, 有大台風範, 所以入晒屋 老中青通殺

又話tvb無後生偶像同tvb無人睇,而家tvb就即刻捧紅兩個十幾歲小妹,兼個節目咁高談論度,唔到你唔服

都係抄大6節目

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]