• 瀏覽: 2,911
  • 回覆: 19
睇咗兩場波嘅戲碼,對嚟緊嗰啲賽事都冇乜期望。現場氣氛又唔夠得個小貓三幾隻。最唔掂就係now tv個製作,開波之前嗰一個鐘都唔知做乜,搵埋啲無謂人上嚟,睇咗唔夠幾分鐘即刻走返去睇無線直接開波。講波嗰幾個又好似平時睇聯賽噉,尤其是威爾斯果場講到死下死下咁,一啲都做唔到大比賽嘅氣氛。當係睇下女噉喇,點知嗰啲女又唔掂,有冇deep V又唔露隙都唔知搵佢嚟做乜。

熱賣及精選
只有歷史最強王者c朗值得睇

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-13 05:09 PM 發表

你冇本事啫
你可以自己攬住條女睇波嘛

咪話deep V 啦
無上裝又得  
無下裝又得……

連無卡裝都得㗎    👙

就算搵打手抹黑版友都好,now tv係唔掂就係唔掂。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-13 04:26 PM 發表

睇咗兩場波嘅戲碼,對嚟緊嗰啲賽事都冇乜期望。現場氣氛又唔夠得個小貓三幾隻。最唔掂就係now tv個製作,開波之前嗰一個鐘都唔知做乜,搵埋啲無謂人上嚟,睇咗唔夠幾分鐘即刻走返去睇無線直接開波。講波嗰幾個又好似平時睇聯賽噉,尤其是威爾斯果場講到死下死下咁,一啲都做唔到大比賽嘅氣氛。當係睇下女噉喇,點知嗰啲女又唔掂,有冇deep V又唔露隙都唔知搵佢嚟做乜。
無線?

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-13 04:26 PM 發表

時光倒流,冇辦法

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-13 05:13 PM 發表

就算搵打手抹黑版友都好,now tv係唔掂就係唔掂。
電視賺唔到錢
邊有筆直?

Tvb蝕咗幾年大錢
如果佢做重慳、重衰
可能女都冇

Now 啲制作真係悶Q死
尋晚睇左半場威爾斯都要熄機...本身場波悶...評述更悶

試過聽第三聲道,悶到轉台

平生不解藏人賤
到處逢人說戇Q
成千蚊個pass真係當客水魚咁劏

我又覺得唔錯,係可惜幾場大戰都係0300踢,放假都還好,weekday 真係睇唔到

引用:

Tvb 播啦

根本睇中國波最好

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Alex921 於 2021-6-13 06:55 PM 發表

Tvb 播啦
咪搞笑
聽鍾志光吓吓吓吓吓,
「吓」足全場90分鐘
我寧願唔睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]