• 瀏覽: 3,610
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
甩左個制,要買過嗎?

熱賣及精選
個蓋撳返落去個扣, 扣唔扣得實?

魔鬼: 龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

引用:
原帖由 cchi3a9 於 2021-6-15 01:10 PM 發表

甩左個制,要買過嗎?
影塊片底睇睇有冇斷到?

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-6-15 01:23 PM 發表

個蓋撳返落去個扣, 扣唔扣得實?

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-6-15 01:25 PM 發表

影塊片底睇睇有冇斷到?
有邊斷咗

需要換整個的,之前看師傅換過四個的你這是三個的,是一體的

引用:
原帖由 cchi3a9 於 2021-6-15 01:26 PM 發表

有邊斷咗
可以用Ok膠黐返佢。。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
斷晒。。

查膠水之後,黐住佢一晚就可以繼續用了。。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-6-15 01:40 PM 發表

斷晒。。
😮👍🏻

無得得粒制買
成個制買

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html
引用:
原帖由 powerantivirus 於 2021-6-15 02:25 PM 發表

無得得粒制買
成個制買
就算要買,都可以搣粒掣出黎用,慳返唔使揾人成隻換。。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-6-15 01:40 PM 發表

斷晒。。
痴咗上去開關有冇咩問題?因為成日㩒🤔⋯⋯

引用:
原帖由 cchi3a9 於 2021-6-15 03:24 PM 發表

痴咗上去開關有冇咩問題?因為成日㩒🤔⋯⋯
冇問題,我爛過3隻,黐返已經3年so far so good

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-6-15 03:25 PM 發表

冇問題,我爛過3隻,黐返已經3年so far so good
今晚搵AA膠痴試吓,thx 師兄🙏🏽

引用:
原帖由 cchi3a9 於 2021-6-15 03:27 PM 發表

今晚搵AA膠痴試吓,thx 師兄🙏🏽
最好用啫喱狀膠,會緊貼D。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]