• 瀏覽: 8,016
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
本主題由 mhmimi 於 2021-6-17 07:29 PM 提升
第一次用京東買野 見到話買野平一半咁抵就去睇下有咩岩買~

臨放端午節假前買 尋日就收到都真係幾快~~
原本張單要差唔多300人仔 扣埋優惠劵淨係比169用左Mastercard仲可以減10蚊

買左好多張mon貼 平時係香港換一塊mon貼都唔平架
平時就咁放部電話係袋到都可以爆mon貼
見到有一包咁買就買黎試下~
有啲型號係一包兩塊 又有3塊
除返開都好抵用~

買左個滑鼠手枕 係街到睇好多都係弧形 好少方形就算有都偏貴
見到呢個都係25人仔就算冇優惠都抵買
手枕都幾好用 高度適中同埋滑鼠範圍都夠大

最後買左ipad mini既藍牙keyboard
平時好多都係比大ipad用 好少款揀
咁岩又搵到有ipad mini都可以用又可以直送香港既就決定買
原價個keyboard都要179人仔 但係依家成單張都係169人仔
即係買個keyboard送埋滑鼠手枕同埋咁多塊mon貼!!!!

個殼有埋可以棟起既磁貼 唔洗再用支架企起部ipad
同埋整體都唔算太重 啲掣都幾好禁
不過第一次用就要叉耐少少電 入面本說明書都幾詳細

熱賣及精選
點解一買就買咁多張mon貼 

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-6-16 01:10 PM 發表

點解一買就買咁多張mon貼 
因為全屋人既電話型號都唔同 反正都係買就一次過買晒~

個 ipad keyboard我都想買左好耐
你覺得好唔好?? 會唔會斷線/ detect唔到既情況出現?

個個滑鼠枕睇落去質地唔錯👍🏻

而家好似做近減價,入貨啱晒

原價個keyboard都要179人仔 但係依家成單張都係169人仔

抵到咁樣??

質地望落唔錯,  見618就跟買試下

引用:
原帖由 vrking1998 於 2021-6-16 01:12 PM 發表

個 ipad keyboard我都想買左好耐
你覺得好唔好?? 會唔會斷線/ detect唔到既情況出現?
尋晚開左黎用都冇斷線
不過佢唔好在你好難知佢夠唔夠電
去到冇電先去叉就GG

引用:
原帖由 樹上橙色烈女 於 2021-6-16 03:06 PM 發表

個個滑鼠枕睇落去質地唔錯👍🏻
幾好用架!高度岩岩好

引用:
原帖由 家中小富豪 於 2021-6-16 04:35 PM 發表

抵到咁樣??
係啊!
我就係計完條數見到咁抵先決定買

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-6-17 04:13 PM 發表

尋晚開左黎用都冇斷線
不過佢唔好在你好難知佢夠唔夠電
去到冇電先去叉就GG
點叉電? USB???

引用:
原帖由 小氣王老吉 於 2021-6-17 05:30 PM 發表

點叉電? USB???
係啊 佢跟埋USB線叉電
我就用電腦叉頭 懶得搵個插頭出黎叉

藍芽D鍵盤唔好其實,
你WINDOW有事,要清洗洗資料,你洗完藍芽鍵盤就用唔到
要SET野重新先用到
你洗完機,入唔到BIOS的,個鍵盤,未SET藍芽

藍牙Keyboard好易 lagged,而滑鼠就更加,經驗所得。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]