• 瀏覽: 2,787
  • 回覆: 36
本主題由 jiero 於 2021-6-18 11:51 AM 分割
不過要買都只係而家傢俬嗰啲,未必岩尺寸,同款式。其實冇層架都應該可以,上面諗緊係咪做個吊櫃。

熱賣及精選
邊有定架,無野仲好啦

提示: 違規內容已被屏蔽
bit.ly/3veNfUZ
對於可能冒犯的任何事情,我真誠地道歉。我真的相信這裡的XXX會有公正的判斷。期待很快在這個論壇上與您進行更多富有成效和建設性的討論
此致,阿基姆
引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-6-16 11:03 PM 發表

有係最好。
多數會玩到中宮財位。

唔玩無話唔得,tv放地下都得, 無財之嘛
原來如此,難怪小弟莫財。

Iyọlẹnu alajerun igba ooru qidi jẹ igbadun pupọ!
對於可能冒犯的任何事情,我真誠地道歉。我真的相信這裡的XXX會有公正的判斷。期待很快在這個論壇上與您進行更多富有成效和建設性的討論
此致,阿基姆
放層架上面多數只係放下裝飾品……吊櫃……睇你多唔多嘢放

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-6-16 06:42 PM 發表

不過要買都只係而家傢俬嗰啲,未必岩尺寸,同款式。其實冇層架都應該可以,上面諗緊係咪做個吊櫃。
我十幾年都只係用個薄身矮櫃,放咩尺寸電視都得,後面牆掛相同鐘。

引用:
原帖由 juamac 於 2021-6-16 06:51 PM 發表

邊有定架,無野仲好啦
我就係咁諗,冇野仲好,睇電視就係睇電視,周圍唔好劑咁多野。 簡約。

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-6-16 11:03 PM 發表

有係最好。
多數會玩到中宮財位。

唔玩無話唔得,tv放地下都得, 無財之嘛
中宮財位?咩黎。願聞其詳。🤨

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-6-16 05:42 PM 發表

仲要做吊櫃?

電視櫃做到上頂都得
設計問題
做到櫃門隱藏門也可以
成幅電視牆都得
電視上放野無話不可以

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html
此致,阿基姆
引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-6-16 11:45 PM 發表

有d尊貴出現金糧,只能儲cash係屋企既,疊銀紙黎墊電視上去既,先至映相見到真財。

不過你敢唔敢上人屋企 係堆現金電視櫃面前 去映相打卡?
都說莫財了,那會有現金?

Iyọlẹnu alajerun igba ooru qidi jẹ igbadun pupọ!
引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-6-17 06:11 AM 發表

人地係 東南西北加斜角 8面角落 放財位,
我係中宮都放埋
咁多財位, 都要去淘啲平價野用?

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
引用:
原帖由 領遵班子 於 2021-6-17 08:53 AM 發表

咁多財位, 都要去淘啲平價野用?
八字有講
財多身弱
唔好蝦佢

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-6-17 06:11 AM 發表

人地係 東南西北加斜角 8面角落 放財位,
我係中宮都放埋
那必定財貫滿盈了,但為何家中多人只有一間廁所呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]