• 瀏覽: 4,174
  • 回覆: 33
Ian McGarry在《轉會窗》播客中稱,車路士與夏蘭特(Erling Haland)已經談妥了個人合約。
「夏蘭特的個人合約已經簽了,現在就差車路士和多蒙特達成轉會費協議了。」

此前的報導稱,車路士向多蒙特提出了6000萬英鎊加上阿巴鹹的初始報價,多蒙特方面之前的要價是1.5億英鎊,但他們對阿巴咸(Tamaraebi Abraham)有興趣,願意藍軍將他加入交易。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210617/13196707/

呢單似幾堅……..恭喜車仔

熱賣及精選
咁車仔可雄霸英超十年了!

6千加艾巴 個報價合理 咁既經濟開億五無人會彩你 多毛應該都緊火 徐非曼城出手 呢單野應該會成事

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-6-17 02:40 PM 發表

可能雄霸埋歐聯

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-6-17 02:40 PM 發表

曼城買kane都雄霸五年啦
早幾年前仲有on9叫曼城搶利記VVD,搶到呢幾年更加無得打

車仔依加獨欠一個射門把握力足的中鋒,添姆雲拿技術做唔到,如果夏蘭特過到去,隨時過曼城頭!

放比架廢車,咁就一世,呢個最好放比巴塞

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
引用:
原帖由 月巴yu1k6 於 2021-6-17 03:07 PM 發表

放比架廢車,咁就一世,呢個最好放比巴塞
1億5歐,巴塞有鬼錢買咩

八千+艾巴至差唔多…

引用:
原帖由 louie186 於 2021-6-17 03:11 PM 發表

1億5歐,巴塞有鬼錢買咩
巴塞mode:
梅西都7億啦
1.5億濕濕碎

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
曼城竟然唔夠車仔搶,可惜! 下季開始十年車仔
以外球隊衹可以爭聯賽二哥為目標。

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-6-17 03:17 PM 發表

曼城竟然唔夠車仔搶,可惜! 下季開始十年車仔
以外球隊衹可以爭聯賽二哥為目標。
攞過歐聯係唔同d 曼城可能買Kane

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-6-17 03:21 PM 發表

攞過歐聯係唔同d 曼城可能買Kane
Kane 現時衹有夏蘭特八成,兩年後更衹及佢六成!

曼治丶哈代斯丶占士丶奧度爾丶貝列錫全部22歲以下,加埋20歲夏蘭特。仲有25-6歲捷維爾丶高華錫丶雲拿。呢D全部當打,仲有進步。加埋世界最佳中埸簡迪,3連勝哥帥嘅主帥杜曹,放眼全歐洲甚至全世界,真係幾恐佈下。黎緊幾年,有力挑戰任可錦標丶球隊。

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-6-17 02:16 PM 發表

Ian McGarry在《轉會窗》播客中稱,車路士與夏蘭特(Erling Haland)已經談妥了個人合約。
「夏蘭特的個人合約已經簽了,現在就差車路士和多蒙特達成轉會費協議了。」

此前的報導稱,車路士向多蒙特提出了6000萬英鎊加上阿巴鹹的初始報價,多蒙特方面之前的要價是1.5億英鎊,但他們對阿巴咸(Tamaraebi Abraham)有興趣,願意藍軍將他加入交易。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210617/13196707/
車用好運已經夠
使乜仲買人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]