• 瀏覽: 102,864
  • 回覆: 853
  • 追帖: 5
有消息指出,杜汶澤在拍電影《無間道》前沒名氣、收入不穩定,劉德華便把自己的豪宅給他住,對此,杜汶澤爆粗口反擊:「豪宅借給我住?我20年前每個月付3萬港幣(約10萬台幣)的租金算特別便宜嗎?」

杜汶澤2006年擔任監製、男主角的電影《伊莎貝拉》叫好不叫座,傳出他要求劉德華再投資拍續集被拒絕,杜汶澤也怒打臉,「我有叫過他投資我嗎?那時我老闆是林建岳,這姓劉的比他更有錢嗎?」

熱賣及精選
買定花生,啤酒,等睇條仆街死在呆灣

劉德華迫佢用3萬租間屋?
佢老細系劉德華又好, 林建岳又好, 總之就唔再投資系佢身上, 點解佢又唔諗下原因先?

行出街求其搵個人問, 信劉德華定信杜文澤.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-6-18 02:28 AM 發表

劉德華迫佢用3萬租間屋?
佢老細系劉德華又好, 林建岳又好, 總之就唔再投資系佢身上, 點解佢又唔諗下原因先?
仲要諗?
因為杜賊
係朴街過朴街。

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-6-18 02:34 AM 發表

仲要諗?
因為杜賊
係朴街過朴街。
睇佢幾時死返黎香港.

唔俾錢投資,就叫人做「契弟」。反骨仔1⃣️名

當年就係因為知佢傻先揾佢做傻強個角式

無興趣知呢條反骨仔嘅野囉

反骨佢係代表

呢隻曱甴仲未中尾肺死咩?又想出來刷存在感?

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2021-6-18 01:53 AM 發表

有消息指出,杜汶澤在拍電影《無間道》前沒名氣、收入不穩定,劉德華便把自己的豪宅給他住,對此,杜汶澤爆粗口反擊:「豪宅借給我住?我20年前每個月付3萬港幣(約10萬台幣)的租金算特別便宜嗎?」

杜汶澤2006年擔任監製、男主角的電影《伊莎貝拉》叫好不叫座,傳出他要求劉德華再投資拍續集被拒絕,杜汶澤也怒打臉,「我有叫過他投資我嗎?那時我老闆是林建岳,這姓劉的比他更有錢嗎?」
今日今日都仲靠劉德華黎刷存在感囉

社文甴正一福佳死老母

條白痴影衰晒我地!

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2021-6-18 01:53 AM 發表

佢係一個真正嘅契弟。劉德華為人,行走江湖幾十年,受人尊重。只有白痴先會同呢個契弟企埋一齊。

杜9以後可以係娛樂圈消失

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]