• 瀏覽: 23,033
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2021-7-5 11:04 AM 解除置頂
此帖子為《識貨》節目的集中討論帖,歡迎會員們一齊討論~

https://www.youtube.com/watch?v=iC0ysyybDkc

「埋嚟揀,埋嚟睇,唔睇你走雞」,網上帶貨如果靠呢句,貨品必定送到堆填區!「帶貨」熱潮盛行,藝員如有帶貨潛質,隨時闖出新錢途!八位藝人化身「星級Top Sales」,向現場的顧客團及經銷商推廣,邊賺實戰經驗邊檢討!點止Sell貨咁簡單?比拼節目亦考驗各人的銷售準備,甚至要向供應商爭取好價,務求做出良好的銷售業績,以免被淘汰。終極決戰玩大佢,在「真.現場直播」向廣大市民展示實力,爭取成為最優秀推銷員!

播出日期: 2021年6月21日起
播出時間: 逢星期一至五 22:30-23:00進入香討影片區

熱賣及精選
阿YO十分突出....

引用:
原帖由 CS601P 於 2021-6-18 07:42 PM 發表

阿YO十分突出....
係... 訊號王咁唔珍惜

引用:
原帖由 CS601P 於 2021-6-18 07:42 PM 發表

阿YO十分突出....
佢以為好似配音節目咁易玩...

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 18-6-2021 07:46 PM 發表

係... 訊號王咁唔珍惜
====
跟前一排愛回家,三姨件衫一樣,緊身顯示到身材很突出....

睇預告都感覺到呢個節目好嘈
十點半仲咁嘈,唔知會不會被隔離屋投訴

不過我鐘意,熱鬧D好

我覺得大台為求收視、啅頭就在糟質藝員!藝人強項係演戲, 有劇本就ok! 唔係人人識執生, 落得到面...

《奮鬥吧主播》

原來已經開始左....

引用:
原帖由 toffy88 於 2021-6-20 06:00 PM 發表

我覺得大台為求收視、啅頭就在糟質藝員!藝人強項係演戲, 有劇本就ok! 唔係人人識執生, 落得到面...
同意

某程度上係對演員的羞辱

好嘩眾取寵

sell野時間太短,好似好趕

俾多D時間,玩多五集好過啦

又係鍾培牲條垃圾

YOYO 配音又得, 賣野加油呀

東張有條片播yoyo喊個陣黑衫條女推開yoyo叫人唔好對住佢喊 講埋哂啲咁既野仲推人 勁無品

主題標籤 #識貨
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]