• 瀏覽: 4,179
  • 回覆: 36
精選汽車
DC早發老人遺忘症,. 早些退休吧!

一秒內打左燈就要讓俾你..? 

bit.ly/3veNfUZ
對於可能冒犯的任何事情,我真誠地道歉。我真的相信這裡的XXX會有公正的判斷。期待很快在這個論壇上與您進行更多富有成效和建設性的討論
此致,阿基姆
趕住入油站痾屎

有無超速??

呢個阿伯似慣犯遲早害C人

引用:
原帖由 fba63d4f4470d6 於 2021-6-19 12:33 PM 發表

https://youtu.be/QNpOUrIKddQ
香港司機死症 車主明知的士要轉點解唔慢油讓一讓又少一件交通事件 的士司機系米個須要夾硬轉 證明香港人脾氣燥冇質素但又要扮高尚

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 2021-6-19 08:42 PM 發表

香港司機死症 車主明知的士要轉點解唔慢油讓一讓又少一件交通事件 的士司機系米個須要夾硬轉 證明香港人脾氣燥冇質素但又要扮高尚
OnL99 顛倒是非黑白,調轉黎講 
24小時睇住的士佬有無打燈要轉線轉彎?
轉線轉彎無責任睇清楚安全先轉?
希望你屋企人下次都喺被撞車上面感受一下你嘅歪理論有幾”正確”

引用:
原帖由 HueyCobra 於 2021-6-20 01:02 AM 發表

OnL99 顛倒是非黑白,調轉黎講 
24小時睇住的士佬有無打燈要轉線轉彎?
轉線轉彎無責任睇清楚安全先轉?
希望你屋企人下次都喺被撞車上面感受一下你嘅歪理論有幾”正確”
呢D米係死症 D士係犯規 車主係米一定要撞過去 然後話我冇錯唔關我事我唔須耍讓佢右轉呢D就係你你意思?你係片主?

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 2021-6-20 01:32 AM 發表

呢D米係死症 D士係犯規 車主係米一定要撞過去 然後話我冇錯唔關我事我唔須耍讓佢右轉呢D就係你你意思?你係片主?
我5係片主 只不過係俾你顛倒黑白嘅能力震驚左
點解你會知後面無大車跟住片主而急停5會引致更嚴重意外?5通要扭右衝過對面線去避的士?
點解你要責怪受害人而5係正視的士司機嘅錯?

你冇睇清楚我係講點解片主唔放慢架車的士己可似無發生事故轉右可以避免一塲意外佢係犯規 但片主係米系自已可以控制情況下避免而且 我冇話的士無錯 我可以活你知 我揸車40年經驗絕唔比你少

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 2021-6-20 03:19 AM 發表

你冇睇清楚我係講點解片主唔放慢架車的士己可似無發生事故轉右可以避免一塲意外佢係犯規 但片主係米系自已可以控制情況下避免而且 我冇話的士無錯 我可以活你知 我揸車40年經驗絕唔比你少

片主放慢部車就唔駛撞?
行緊60km/h,得8米距離左右點停?

同埋無人知隻DC9會喺左線轉右囉😩

你不如用40年駕駛經驗教吓大家呢個情況點避免一場交通意外?

的士小巴要保持距離話轉就轉又突急停

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 2021-6-20 03:19 AM 發表

的士狗都話自己有50年駕駛經驗

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 19/6/2021 08:42 PM 發表

的士係最左線咁樣轉右? 你真係認為咁樣係冇問題?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]