• 瀏覽: 30,809
  • 回覆: 352
  • 追帖: 1
😡😡😡

附件

IMG_20210619_180703.jpg(599.5 KB)

2021-6-19 09:37 PM

熱賣及精選
精神上支持都係一樣,加油

大量死曱甴多個月黎既罪行影片https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28528657&extra=&page=1

仆街賣國賊同黃甴判坐監集錦https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29848809&extra=page%3D1
佢係唔係只賣蘋果日報,其他D報紙唔見有

前兩年所謂二百萬人遊行根本就老吹,毒果五條董事被拉後第一日,毒果都係只敢印五十萬份 表明香港根本無二百萬黃屍 ,仲要賣唔晒,講唔埋當日只係收錢出嚟行,一份報紙幾蚊雞都咁少人支持。

標籤對手為五毛的「五無」者:
無能,討論能力係無知、無料、無論點、無常識、無證據;
無良,為求打擊對手,不惜拖埋D無辜者落水;
無品,討論失敗時,老羞成怒地標籤對手,或人身攻擊;
無膽,口口聲聲話反乜反物,但就無膽行動;
無腦,講野唔經大腦,不合邏輯。
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-6-19 09:37 PM 發表

😡😡😡
見到D黃撚樣買完即刻收埋,驚死人知!

樓主有冇係黑暴黃狗🐕谷叫賣呀?

上一次佢哋緊持都唔夠一個禮拜,可以對佢哋有咩期望

可能要去監獄派先得

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-6-19 09:37 PM 發表

😡😡😡
邊度有?皮蛋話行到鞋爛都買唔到

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:

😡😡😡
200萬加1都買唔曬25萬份???

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2021-6-19 10:16 PM 發表

佢係唔係只賣蘋果日報,其他D報紙唔見有
6點幾其他已沽清

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:

😡😡😡
俾阿婆當廢紙賣啦

引用:
原帖由 skymachine 於 2021-6-19 11:08 PM 發表

火兩年叫我所謂二百萬人遊行根本就老吹,毒果五條董事被拉後第一日,毒果都係只敢 印五十萬份 就 表明香港根本無二百萬黃屍 ,仲要賣唔晒,講唔埋當日只係收錢出嚟行,一份報紙幾蚊雞都咁少人支持。
曱甴買份報紙都要眾籌

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-6-19 11:27 PM 發表

俾阿婆當廢紙賣啦
呀婆都唔汁

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
一日貨仔,黃L精神

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]